:)

Här sitter jag..Väntar på att virussökningrn ska bli färdig.Ska minsann få bukt på datan nu.Den har blivit lite knäpp,hänger upp sig och sånt..
Fredag kväll var trevlig . Jag och Pillan satt hemma hos oss och drack vin.Vi kollade på idol,bakade äppelkaka och efter  det så spelade vi idol spelet:) Sen funderade vi..hmmm ska vi gå till sharkys? Alla andra var typ där , jaja det slutade med att vi gick dit.På lördagen var man lite seg men jag och Peder pallade iväg oss till stan(långlördag) Vi köpte munkar
MUMS!Jag fick blommor av han(söt han e va?)åsså vet jag nog vad jag ska få på min födelsedag! HAhahahaa surprise surprise
Sen hälsade vi på Anna o Mackan ,spelade lite bowling på Wii.Alltså jag vill verkligen ha Wii , det är så himla roligt! Svett blir man också =)
Sen på kvällen efter myspys(film o tacopaj) så körde vi ut till brodd o sen körde vi rundor på alla fulla människor..tihii gud man tänker, Är jag lika jobbig?????

Å igår så var ja,Peder o Jeffi på badhuset. Jag vågade hoppa från treans trampolin igen.Trodde inte jag skulle våga när jag inte hade öl i kroppen men jodå det gick bra och stolt är jag !!
Sen så sov Jeffi här, och det blev en massa sims:)

åhh nu ska ja snart till yogan måste fixa mig! Va löjlig jag är egentligen som typ måste sminka mig när ja ska iväg o träna bara =) Måste se snygg ut i stående hunden ;) höhö
Nedanför är jag när jag provade en latexklänning på sexpartyt hos Lina.hahaha(fin bild ja fixat va?)

Ha de najs Många kramar


(
image17



Åsas dag

→ Skönt med fredag äntligen. Idag har jag o Peder hunnit med en massa grejor på en kort tid...Vid 2 tiden så var vi o besiktigade bilen.Den gick igenom!! sköööönt men Peder var inte så orolig ändå. Sen firade med kaffe o bakelser hemma hos mamma o pappa.Sen drog vi till Maxi o storhandlade, jag fick en jätte stor pumpa!!wihooo :) Så nu blir det halloween mys här hemma..
Vi köpte även en liten gullig halloween kruka me söt blomma som vi la på Tanos grav.Känns konstigt att vara där tycker jag.Känns fortfarande inte som han är borta.
Sen åkte vi till Bibblan o sen bolaget.Så nu ska jag nog korka upp min dr faust flaska och slappa lite.Snart kommer Pillan och då blir det nog idol(och säkert idol kareoke spelet också)Sen får man se vad som händer sen..Man vet ju aldrig med mig o Pillan! =)
åhh nu  gav ja precis Peder en hejdåkyss , han ska gå över till Fogge och dricka nån pilsner eller två.
Såå nej nu har jag ju inte tid att sitta här längre. ska tända lite ljus o rökelse. MYSPYS PÅ HÖGSTA NIVÅ φ

Kram på er alla.....Och trevlig helg!

Välkommen till familjen, Oswald:)

Halloj.. hahaha har precis sett "du är vad du äter" och "vad blir det för mat",alltså han är så rolig så ja sitter o asgarvar o håller på att pissa på mig när ja kollar på de...:)Go Per Moberg!
Idag så har  jag spelat msnspel med pöö..Attans hon vann bäst för dagen på patiensduell:) hehe Men imorgon så hade jag tänkt vinna över henne ist!
I E.m så kom Jenny och vi körde och handla mat ..mums jättegott blev Italienskt över det hela..

ÅSssåååååå blev Oswald en del av  lilla familjen..hehe Jag köpte en kampfisk.Jättefin är han.stor och blå/lila.
Först åkte vi till *anonym* Zoo, och där va den otrevliga tanten(höhö) med dålig bh och ville ta 200 spänn för en kampfisk! Det stod 45:- och aldrig har jag hört en kampfisk kosta så mycket.Jag o jenny tittade på varandra.-öhhh varför kostar just den 200? (det verkade som hon inte ville sälja den till oss )-Öuhh*host host* det är ovanlig kampfisk som heter "pleco",ingen annan djuraffär här har en sån.(sa tanten med dålig bh på bred skånska)
bullshit tänkte ja o jenny o drog vidare till en mer bättre zoo affär.Vi frågade henne är om det kunde stämma att den var så dyr o så..Hon bara öhh nej här kostar den 60 :- ,ja hittade en fin fisk, åsså for vi hem o började laga mat o inredde till Oswald.Så var den historian!!!!!

Sen var jag hos mor o far,delade en öl me pappa o snackade lite.Sen tänkte jag hem o plugga lite men hamnade hos Pillan på  värmande te och godisjakt ; )
Men nu ska jag vara lite duktig  o göra det där teoritestet,så kan jag gå o lägga mig med gott samvete.

♥Oswald hälsar! ♥ image16


Hallau...

Mums sitter här och käkar vattenmelon o slappar innan yogapasset.Tycker det är så hiiimla kallt idag så man vill bara krypa ner i soffan i varm kofta, täcke o en kanna te . Peder sitter o tittar på hans favvo program på tv(las vegas),& frestar mig me sin choklad....MMmm...
Idag har ja jobbat fast inte så många timmar men de räckte . Måndagar är så tröttsamma....

Efter jobbet idag så bjöd Andrea på kaffe, och det var längesedan vi träffades så jag hade missat mycket.Hon hade skaffat  en landsköldpadda,  och en mal till sin vattensköldpadda. O lyssna på detta! Hon hade tom haft en gris hemma i höstas men den blev sjuk så lilla Doris(som den hette) fick avlivas..usch då .
Dessutom spådde vi i tarotkort som vi brukar göra,stämde in bra på mig idag måste jag säga..Ibland så får man lite gåshud när det stämmer sådär läskigt mycket.

Ska gå nu men jag återkommer som vanligt. Mig blir man inte av med! höhöhö :)puss o kram


                        .Dagens skämt.              "Vet du vad en samisk bög kallas ?
                                                                     sjärtlapp"  HAHAHAHAHA∞


Zzzzz..

*gäsp*, fan va segig jag är idag.Har suttit flera timmar framför datan och pluggat körkortsteorin.Men nu var det värsta kapitlet över. Börjar känna sig lite nervös nu inför kunskapsprovet även om jag varit där flera gånger. Fast skillnaden nu är att jag SKA KLARA DET! NO MATTER WHAT !

Nu har jag lite smarriga laxfiléer i ugnen, mums är så huuuungrig!
Ikväll är det desperate housewives klockan 21.00. Man ser alltid fram emot det lika mycket. Men ska kanske till cats på en (öl/cider/drink) fika.. hmm hur ska detta gå?

Tjohooo! Nu har jag hittat en dataplatt skärm jag vill ha,en LG 20 tums.
Ska köpa den i veckan tror jag.Är less på denna dumburken som bara flimrar och j*vlas med mig.

Har faktiskt inte nåt roligt att berätta idag.Är bara trött o seg.
ÅHHHH!!!!!Nu slog jag till skärmen igen så den skulle sluta...bläääääää

Näää.. ska fortsätta med middagen.hejdå!

...

Så var det måndag igen och har inget annat för mig just nu så får väl skriva lite här..Så ni vet vad ja har gjort i helgen :)

Fredagen blev lugn o mysig..Peder bakade jättegoda chokladrutor och phiadelphia tårta..mums prova om ni inte har ätit det! Sen kom Pillan o vi kollade på idol.Trodde verkligen inte att Patricia skulle åka ut by the way!
Lördagen var sedan länge planerad att träffa Sandra som kommit hem kvällen innan.Det var middag hos dom.
Jättegott!Vi drack gott också och vi läste upp nyheter som hänt medans Sandra varit iväg(6 månader som reseledare i Kreta/Chania).Vi fjöntade oss eftersom det känns som om Sandra lämnat jordens yta.hehe
Sen blev det lite vidare fest innan vi drog till Björket.

Man är fortfarande lite trött må jag säga. Nu kommer snart Jenny och jag ska vara dagisfröken åt hennes URsöta hundar Amigo o Lady.Sen när hon kommer tillbaka blir det tedrickning :D

Sen så är det sista gången på Yogan ikväll..snyft va synd men jag ska gå fortsättnings kurs sen för det är så himla skönt alltså och man märker faktiskt att man blir mycket vigare,lugnare och balansen blir bättre ,hade velat träna det varje dag men det är svårt att kunna koncentrera sig precis som man gör på kursen.

image15


Nu börjar det hårda livet igen..

Nyss hemkommen från Skurup flygplatsen, ja o Peder körde Lena dit för det va dags för henne att åka hemåt igen.Det var verkligen jättetrevligt att ha lite besök här men nästa gång är det vi som ska uppåt till Umeå ist.Jag ska boka en flygbiljett i veckan. Blir vid juletid och över nyår så ska vi kanske på en kryssning till Tallinn men det är inte säkert än men det hade ju varit skojs..

Åh nu är det dags igen för att bli nyttig. Sen i våras har jag ju levt nyttigt.Ätit bra motionerat varje dag(nästan) och bara käkat godis och sånt på helger. Det gick bra ett tag och jag var både piggare och gick ner ett par kilo(kom in i smaljeansen igen, hahaha).MEN efter semestern så gick det neråt..blää Jag och Peder tog en fika på flygplatsen innan vi körde hemåt och gissa va vi åt!!!- En kärleksmums(som vi delade) och en sån där american cookie var!
shit va gott det va alltså men jag bestämde mig för att nu gäller det att vara duktig igen!!

Idag spelade vi bowling innan Lena skulle packa ihop sakerna. Synd att Pöö va sjuk annars tänkte vi ha mobbat henne lite att hon jobbade,, hehehehe :-)(jag kom två igen om ni undrar...)

Nu har jag satans i det börjat få resfeber igen, det har jag inte haft på jättelänge. Jag har börjat spara lite och mer ska det bli ,sen ska vill jag iväg till soliga badstränder o ha en drink i handen ...
Jag vill verkligen till ett dansant land.Hade gärna åkt till Dominikanska Republiken igen och dansat bachata o merengue på ett mysigt strand disco.Det va härliga tider det!
image8

image11








Bilden är från Dom.Rep:

Ibland palt & solhälsningar..

Nyss hemkommen från yogan, det va skönt de men jag var så seg så jag somnade nästan...:)
Sista gången nästa gång men jag ska gå på fortsättningskurs sen.Känner mig vigare så att det är bara att fortsätta så är man som Madonna sen !!! hihi..

Imorse tog jag o Pillan en morgonprommis kring magle våtmarker,solen lyste i ansiktet och det var en strååålande höstdag.Kändes verkligen som om jag behövde det för gud vad jag har ätit mycket mat de senaste dagarna.
Och idag åt jag flera paltar(men funderar på att äta en till nu,vad tycker ni?=)
Anna Skipper ifrån "du är vad du äter" hade skällt ut mig. haha hon e min idol! :D

Idag var det meningen att ja o Lena skulle ut i skogen o leta efter fler kantareller men så kom vi på att älgjakten började idag.Attans också!
Vi missade en solig svampplocknings dag+ att varför ska man döda för skojs skull???????jag blir så arg på sånt.

Åhhh Peder kom hem ifrån videomix så nu blir det film dags!"Nina Frisk" har han hyrt..hoppas den e bra.
Här har vi cantharellus cibarius=kantarell(titta vad jag kan,impade?)

Kära lilla kantarell...

"Åsa är glad och inte bara så där glad som jag brukar vara utan sådär lite extra glad.:) höhö okej jag ska komma till saken.. bläblä på er allihopa för jag har en massa nyplockade kantareller hemma!!!.. Hur kändes det va? lite avundsjuka kom säkert fram..." ahahhahahahhaa!!!!

Kantarell plockning: Nå jag ska inte säga vart dom plockades men fick hem en hel del faktiskt..Men jag o Marco ska ut o plocka i veckan ,vi är helt galna i svamp.. Det är så mysigt att plocka svamp.Jag blir jätte glad när jag ser något gult som gömmer sig ibland  löven. Fast det ända som jag kommit hem med när jag letat tidigare i år är en massa kliande myggbett:) och stackars Pillan fick två fästingar, och jag kände mig lite hemsk för jag tvingade nästan me henne.:-)

I veckan känner jag för att unna mig en massa fina prylar . Jag har en hel lista på saker jag spanat ut som jag vill ha,bla:  *En ny mobil,nokia,LG eller samsung
                     *En digitalkamera som är guld mönstrad.Skit bra o skitsnygg o framförallt skitdyr!
                     *En 19 tums plattskärm
                     *Ny väska(min gick sönder i skogen idag)
                     *Nya jeans

                     *Ny varm o gosig jacka till vintern


Okej det finns ju en massa saker jag vill ha. Kan ju inte köpa allt men det får nog bli en ny dataskärm framöver eftersom min börjat flimra.Jätte störigt.


Nu blev jag trött i ögat.ska dricka kaffe .hejsvejs!


up and awaaaay!

Så var det Söndag och solen skiner..Vilket härligt väder det varit i helgen!!!det gillar vi:)

Igår gjorde jag o Jeffi nåt jättehäftigt..Vi var uppe i luften o såg stan minsann..
Lyssna här: MED HELIKOPTER!!!!!!!!Fy satan va häftigt det var.. Dom hade det på Göinge bil och vi fick stå i kön i över två timmar men det var det värt..Mamma o pappas hus var pyttelitet,o Maxi var ingen stormarknad längre..hehehe
Coolt.(det ska jag göra om!)Frågade vad det kostade med en helikopterpilot utbildning och det gick på 1 miljon ungefär...Herregudars!

Sen var vi och käkade middag hos Mor o Far o dom cruisade rundor lite i Peders jänkarbil sen fikade vi och åt mammas goda toscakaka o Pappa bjöd på lite Minttu.gottgott..
Kvällen avslutades med en snabb öl på bilklubben för att sen åka hem o sova..jag var astrött sen den låååånga tiden i helikopter kön tidigare på dagen.

Idag är vi bjudna på middag igen(slipper laga mat :) ) och ikväll ska vi nog bowla..Imorgon blir det nog palt !!EXREMT LYCKLIG ,eftersom palt är min favoritmåltid.

Livet är underbart, puss puss på er alla !


Bowling

Kom precis hem ifrån Torsdags bowlingen. Jag Peder och Lenis spelade. Jag kom tvåa för Peder vann på slutet som vanligt!!!! neee vad gör jag för fel??Jaja nu ska jag inte vara en dålig förlorare....hehehe :)



Nu tror jag att jag ska dricka lite te o slappa .Imorgon tänkte jag kolla på ett par nya jeans.Det kan behövas fan alla går ju bara sönder hela tiden.Så nu har jag ETT helt vanligt par kvar..

Gokväll & Glad påsk! =)

Stonk...

Pust ,flås...Ibland så tror jag att man blir van av att bo på 3:e våningen men icke..När tvättkorgen är full så är det minsann anträngande må ja säga.Men men.. Peder säger att jag får se det som lite styrketräning..:D
Usch jag vill inte jobba imorgon ..Har varit ledig hela veckan men imorgon har jag bara en massa tråkigt att göra så jag ser ju inte fram emot det så där värst..Fast ibland är det faktiskt roligt att jobba!(är jag konstig som tycker de?)

Imorgon kommer svärmor Lena och ska bo hos oss i några dagar.Det ska bli roligt.Äntligen har jag någon att dricka mitt morgonkaffe me..Haha Peder har ju inte lärt sig att man ska dricka kaffe än. Det som är så gott o uppfriskande! ; )


Fråga inte vad jag håller på med på denna bilden.......hö hö
image4


nee.. nu ska jag städa färdigt i Garderoben(så man kan gå in där igen o ta vad man ska ha utan att klättra över grejer...hihihi) ...ha de gott!

Im addicted to desperate

Puuuh!Vilket avsnitt av desperate housewives..Slutet var ju lite väl spännande.Alltså såå bra det är.. Jag och Pöö är riktigt mätta också. vi har ätit varma mackor,en massa egengjorda chips,citroner och tonvis med te.
Ja men det är gott att frossa ibland + att det är är bra att Pöö också vill leva lite nyttigare nu så hon inte lurar in mig i godisfällan..

image2

Jag vill ha Gabrielles klänning nedan!!!!!------------------------)Give me!!!!
image3

Se hit!

Nu sitter jag här och dricker te med paulina som vi altid gör när vi leker :D
hon har även fått sin present som jag hoppas hon blev glad för.
Kolla här vad hon skrev om mej på hennes blogg innan idag, d e ju så man blir tårögd. =)


Idag hade jag inget att göra så jag tog fram telefonen och slog åsas nummer, åsa svarade glatt och berättade att hon satt och pluggade körkortsteori på datorn med ett roligt program, som ett spel, haha d vill jag med spela, bara för skojs skull. Bara för att se om ja e lika duktig som förr :)
Vi pratade massa strunt och åsa berättade att hon hade skaffat en blogg, mina öron blev så glada av den meningen så jag hoppade ett litet glädjeskutt.

Vi bestämde iaf att vi skulle ta å träffas idag när hon har varit på djursjukhuset med en hemlös katt.. (denna åsa asså, hon tar hand om alla djur hon ser, när vi var små hade hon nästan alltid ett litet djur som hon tog hand om, ibland undrade man var hon hittade alla djuren..)
Men denna hemlösa katten hade åsa tydligen inte själv hittat,de var hennes kompis som hade hittat den och blivit biten så hon får gå på penicilin, men såklart måste åsa rycka in och hjälpa till.! :)

Så ikväll ska ja träffa åsa, kanske fira min födelsedag lite med, och sen är de ju såklart desperate housewives på tv, går ej att missa, jag älskar det, och sex and the city, de bästa som finns på tv!

Detta är den underbara paulina..
340773-1

Tisdagen

Då är det tisdag igen och snart helg!!!:)


Jag har ännu inte gjort något vettigt idag men ska snart plugga körkortsteori i några timmar.Nu när jag har Bonniers trafikskola på pc så ska jag bannimej ta körkortet. Rekommenderar det till alla som har svårt för den där tradiga boken.Pallar inte fler kalla morgoncykelturer till jobbet...
 
Sen så ska jag följa med Jenny till djursjukhuset. Hon har tagit hand om en liten hemlös kattunge,som bet henne så hårt i tummen att hon nu måste ta pencellin i tio dagar..stackars..
Jag är också sån att jag måste hjälpa djur i nöd och så går det när man ska vara snäll..

Ikväll är det desperate housewifes!!!!:) Det är så himla bra. Inte som "sex and the city" (såklart) men på en klar andra plats.

Nu ska jag göra lite nytta hejsvejs!


RSS 2.0