Valborg

Så var det Valborgsmässoafton idag, alltså 1 maj imorgon.,Det nalkas sommartiden på riktigt nu, det ahr ju varit så kanonfint väder redan..Hoppas molnen lättar upp lite idag. Jag och Pillan ska tåga till lund med picknick korg,champagne och andra förfriskningar.. Vi ska sätta oss i parken bland alla andra valborgsfirare. Ca 30.000 människor eller nåt sånt. Ska bli nice..
Har barskåpet fyllt nu också, Jag, Pede,Åke och Kristina turade till Danmark(Helsingör) i lördags.. Köpte rätt många olika läckerheter =) Efter det grillade vi goda kycklingfileér hos Kristina...
Det är så gottigotti att grilla...Blir MYCKET av det i sommar får man hoppas..

Nu ska jag börja göra mig klar o packa ihop vad ja ska ha me mig o sen gå till Pillan..

Trevlig Valborg allihopa!

Nu kan man andas ut

Ja det kan man för idag gjorde jag medicin provet och muntlig uppföljning i etik. SKÖNT! Var endel saker på provet som kändes lite oklart men försökte så gott jag kunde, resten kändes såå säkert o kunde skriva väldigt mycket om det mesta.. Så skönt att ha det gjort nu.. Sandra kom uppom här igår när jag pluggade och hon förhörde mig på vad skelettdelarna hette på svenska och latin..Efter ett hårt pass med fröken Sandra(som nog skulle blivit lärare :) så kunde jag alla..tjohooo... Tack sandra du ger dig aldrig när du har börjat med nåt :)  Nu vet jag att Fibula är vadben..hahahhahaa!!!!Lär aldriiiig glömma de!!!

Den muntliga hade jag struntat i helt, men det gick bra ändå-- Nu är snart skolan över och det är så skönt!!!!

Solen skiner, jag ska städa lite och sen får vi ses vart denna underbara dag tar vägen!




Dagens inköp..

Jag är så glad över mitt inköp idag. En snygg skrivare från elgiganten blev det, med scanner och kopiator..Har installerat den nu och skannat en bild till och med! Nu ska jag bara köpa lite foto papper och sätta igång. Det värsta är ju att bläckpatroner är inte billiga..ahh den e granner =)
Denna är det :

image99

Min Weekend

Solen lyser idag och det känns som sommar, helt fantastiskt skönt. Jag och Jeffi ska gå på stan idag och kolla på lite kläder, jag ska köpa ett par jeans ifall jag hittar några fina..Sen blir det kanske en inlines runda och sen kanske en fika med Jenny..Måste verkligen städa och plugga idag också..Varför kunde inte dagarna vara längre ibland så man hunnit med allt? hehehe :)

Helgen har varit jättemysig...I fredags var jag ju askalas jättetrött så jag tog det väldigt lugnt, var uppe hos pidde och lina en sväng och sen körde jag och hämtade jeffi från hennes klassdisco :) Sen så var ju Peders kusin Vincent på besök så dom var på bio och kristianstad så jag körde och hämtade dom vid 23 tiden. Sen blev det bara hem och jag somnade direkt..
I Lördes så åkte jag,Peder;vincent och Uffe till kristianstad och grabbarna körde gocart och jag drack kaffe och tittade på.. Jag tycker det är lite läskigt att köra faktiskt, och dessutom hade jag ju vunnit om jag kört ,så jag ville inte göra killarna lessna...HAHAHA..
Sen åkte vi ett gäng till Zuperbowl och käkade och bowlade.. vi va 9 stycken och JAG VANN! Så lite kaxig blev man ju över det. Jag är en väldigt bra vinnare =)  Sen drog vi till Värdshuset i vinslöv och sov lite, och sen vidare till Uffe o Ankis torp, där vi grillade drack nån bärs och på kvällen värmde vi oss lite i utomhusbastun..
Sen skulle vi ju sova natten på värshuset så att Vincent fick lite sällskap, han fyllde dessuom 20 år på söndagen så klockan 00.00 öppnade vi en champagne flaska och firade han..

På söndagen gick vi upp rätt tidigt, jag o Peder käkade lite frukost och sen kom aanki och uffe och vi käkade lite kladdkaka..mums mums.. har blivit mycket kakor på sistone.. farligt farligt..
Sen åt vi middag hos fika hos Ankis mamma och på e.m vinkade vi av vincent på stationen..
På kvällen drog vi till Isinger som flyttat till P2(fan vilken fin lägenhet!) där grillade vi ett helt gäng och hade jättemysigt.. Jag provade dessutom guitar hero som alla snackat om, de va roligt....

Så nu vet ni alla vad ja har gjort i helgen..hehehe.

Hemglass commercial babies! =)

ÅHHHHHH Vilka två tok roliga dagar jag har haft alltså! Jag är heeeelt slut, hela kroppen värker, blåsor,rivmärken,bonnabränna och allmänt aaaastrött..Dessutom typ köldskador, KALLT!!!!!
Igår och idag var det ju dags för mig och Jenny att vara statister i en hemglass reklam film.fast det blir nog två-tre filmer utav det. Det är samma som gör ICA.. märktes nästan också, för det kommer bli en väldigt humoristisk reklam.. Men mer än så kan jag inte säga utan det får ni se på tv..
Inatt sov jag hos Jenny för vi skulle upp jätte tidigt idag, klockan 06.00 skulle vi vara i ljungbyhed. Det var vi fastän vi kände oss lite stressade, när vi kom dit fick vi frukost och välbehövlig kaffe fastän vi drack te i bilen på vägen dit, allting kan gå.:)
Sen var det dags för att börja filma i gryningen.. Maten och folket har varit helt suveräna.. Fin middag på restaurang båda dagarna...När vi skulle åka hem idag så kändes det lite vemodigt för man ville inte lämna det andra teamet. Vi har haft så jä**a roligt och skrattat konstant! se upp på youtube och facebook för bilder och videoklipp , tro inte på allt ni ser! HAHAHAH...
Kollar redan efter andra statist jobb, kanske ska strunta i att bli undersköterska nu ? ; )


Kiwi

Just nu är jag upprörd,för jag såg att hundutställningen på hlm-gården skulle vara den 17-18 maj. Men då är jag på Oslo kryssning.. nawww ja vill se vovvsingar  ju! Vad ska man göra...suck.:(

Idag har jag och Eva pluggat i skolan, ska dit imorgon med..Bara medicin uppgiften kvar, fast den är svårast så vi lär ju sitta där väääldigt länge.. Men måste få in den imorgon för sen tar ju reklaminspelningen hela torsdagen och fredagen, och på helgen vill man inte sitta. Då är det annat inbokat..
Efter skolan drog jag hem, sen till affären och köpte lite rimmat fläsk för min fläskpannkaka..mums :)
Efter maten gick jag,Sanne och Jeffi till mamma o pappa och fikade med dom..jag syndade med att äta en semla.
mor o far ska kanske till USA och hälsa på släktingar i september, kan jag inte få följa med ???? SNÄLLA..haha..Jag vet ju att ni läser mina bloggar.. =)
Sen kom jag på kvart i åtta att netto stängde och jag vill ha en kiwi planta där innan dom tog slut( allting tar ju slut direkt på netto.)Jag och Sanne körde dit snabbt som vinden och köpte en varsin. Jag har länge velat ha en Kiwi på balkongen, man får mycket frukt på dem och bladen ä så fina..Så nu är det dags att vårfräscha till balkongen. Och snart kan mina citron träd sättas ut också! jipppiii!!!! myspys på balkongen i sommar..

Har föressten glömt att säga att jag och jeffi var på cirkus olympia i lördes.. Hahaha dom hade tom gäss,åsna, lamor, get och katter.. det är ju inte så vanligt.. En gås hade en vagn efter sig.. Visst man skrattar åt det men undrar egentligen hur djuren har det ??

Nu ska lilla Åsa Flåsa gå och nanna, imorgon är det en ny dag...God Natt Sverige.


Linné paviljongen Chelsea 2007

 
 


"Livet är inte en fotbollsplan som man skall rusa fram över, utan en trädgård som skall skötas."

H.E.Fosdick

 


Magmypic.com

Måste bara rekommendera sidan www.magmypic.com.. Där kan ladda upp sin bild och göra lite roliga tidningsomslag och sånt. :) hehe varför inte..

image98

Reklamfilm o plugg denna vecka

Imorgon är det ny vecka, dags att ta tag i allvaret igen med skolan..Mycket nu denna vecka men så får man tänka på att snart är det sommar = sommarlov( okej ska ju jobba en massa också.)
Helgen har varit bra.. Gjorde lite drinkar i fredes och i lördes blev det lugnt, jag o sandra körde rundor lite hälsade på andra som festade sen stack vi hem till oss och drack te o tittade tv.Såklart satte jag igång några avsnitt sex and the city efter hon gått så somnade inte fören sent. klockan 11.00 idag drog ja o peder till lilla Klaras dop och sen blev det fika (kakfrossa) på lions i tyringe...Efteråt kände jag mig så himla däst och pösig så jag,pillan och sandra tog en rätt lång prommis, efter ett tag i solen började det regna och vi blev lite blöt sunkiga :)

Imorgon hoppas jag och Jenny på fint väder, vi ska så fröer och potatis i hennes nyuppgrävda grönsaksland. Sen efter det ska jag och Eva gå till skolan..Eva glöm inte tältet! hahaha

Jag och Jenny är väldigt spända, På torsdag ska vi vara statister i en reklamfilm( hemglass). Ska bli grymt roligt och se hur det går till:) vi får pengar för det och middag...(hoppas på glass också..hihi)..Autograf någon?höhöhö

image97

Hujedamej

Här sitter man lite på kvällskvisten, vi ska nog snart gå och lägga oss här. Har varit en stressig dag med redovisning,datalektion m.m Gick snabbt till Högalid för ja skulle ju på min insulindelegering men så var det imorgon! suck.. imorgon är det hjärt och lungräddning i skolan, etiklektion och sen ska man alltså försöka sitta och lyssna intensivt på hur det fungerar med insulin o göra ett test på de..Men går nog bra, har ju precis skrivit om diabetes o insulin i skolan.
Nog om skolis.. Ikväll har jag tittat på rent hus och barnmorskorna.. Man blir ju alltid så inspererad till att städa när man ser på rent hus men då är är ju inte det klart förens klockan 22.00 så då blir de lite sent kanske..:)

För övrigt längtar jag tills helgen kommer, blir cosmopolitans och på söndag ska lilla söta Klara döpas =)

Nu ska jag in och "fönstershopping surfa" ... hoppas man inte hittar nåt dyrt fint som man bara MÅSTE ha för då köper jag det säkert...känner mig själv rätt bra.. Om det är något dyrt man verkligen vill ha hittar man alltid nåt sätt att köpa de på.Blev tre par skor på skopunkten igår! kul!.hehe sov gott allihopa!

Här e ja!

Mmmmhmm tyckte jag fick uppdatera lite här..Håller på och städar o tvättar just nu(o dricker kaffe såklart)..Men tog en paus, Pöö tyckte jag skulle komma in o prata med henne på msn.:) såklart gjorde jag det:=)Lydig som Åsa är..
Idag var jag och Eva i skolan och jobba lite, vi är gryyymt stressade nu. Första terminen är snart klar och det är dundermycket arbeten och prov nu.Igår var det prov i etik, vet i sjutton hur det gick. Men hoppas bra. Måste skryta lite att jag fick VG i mitt medicinarbete, jag o Eva tyckte det var de svåraste vi hade haft men så fick vi bra iaf!:)
Redovisning imorgon...nervigt.. Sen efter det ska jag på insulindelegering så ja kan ge såna sprutor..Hoppas det går bra...

Blev ingen kikärtssoppa igår, som ja o Sandra skulle pröva att göra. Det blev säsongens första grillning på balkongen..mumsig laxfilé stod på menyn :) Med kryddad couscous,tsatziki och sallad.
Jag älskar att grilla och nu börjar man kunna göra de i det fina vädret..

Jag och Paulina bestämde nu att vi ska dra till k-stad och köpa skor på skopunkten! wiihhie... va myyysigt.. måste ju ha nya skor..

Nu är det fredag som gäller..

Idag har jag och Jenny gått i stan, blev en mjukglass i solskenet också:) Snart ska jag och Peder iväg och handla på Maxi innan jag börjar jobba. Har precis gjort en marinad till några revbensspjäll vi ska äta när jag kommer hem.Lite sen middag kanske men så är det ju helg, då är det ju skitsamma..
Känner att jag behöver rensa i mina stackars fiskars skålar.Men det får jag göra imorgon!
På måndag är det prov i etik, håll tummarna för mig alla, blir nog lite akutpluggning på söndag. Men det ska nog gå bra får man hoppas.. Sen så är det grupparbets redovisning på onsdag, vi ska snacka om didgeridoo som jag för övrigt spelar så jag ska ta med mina "didgar"...Nu ska jag käka något snabbt här, TREVLIG HELG ALLIHOPA!


Oswald och hans fruarmina didgar

Tog en bild på min merenguespelande gubbe också som jag tog med mig hem ifrån Dominikanska Republiken(snacka om att jag hade övervikt på planet) hahaha


måste man alltid skriva en rubrik? snark...

Så det blev att jag jobbade till 22.00 idag, men skönt väder att jobba kvällar på nu..Fåglarna kvittrar och luften är så skön. Nu känns det verkligen att det är vår.
Var jätte duktig o cyklade till jobbet idag(okej jag erkänner! Peder behövde bilen annars hade jag tagit den.) hahaha!:..Så hiiimla trött på min cykel.Varje gång jag ska ha den så måste jag till statoil och pumpa framdäcket. Sen när jag ska cykla hem igen så har luften gått ur.. Blää Den måste lagas pronto!
Som tur är så har jag en snäll cykelmästare till far.... =)

Åhh va skönt att det är fredag imorgon!!!! Ska jobba lite på kvällen men på dagen ska jag hinna handla, städa, kanske tvätta? och umgås med Jenny...På lördag ska Johanna ha födelsedagsfest hemma hos Marco.. skojskoj...Så då blir det lite fest!. Sen så är det sista gången det är dans för denna säsongen på lördag...kommer att sakna den, men men.. Får ha lite ledigt på lördagar nu och sen sätta igång med det igen:)

Bäst att gå o lägga sig innan ögonen slocknar av sig själv.. GOD NATT!!

Trötter

Ja nu är jag rätt trött( OCH GNÄLLIG). har kommit hem från jobbet.Har gått bra, men efter rasten blir man alltid så jääääkla seg för man käkar för mycket..Nina hade tagit med sig god mat hemifrån som vanligt så jag struntade i mina torra knäckemackor och gick in på hennes mat ist! haha..
Men imorgon på jobbet blir det iaf Wok från idag, för det hade Peder gjort till oss ikväll..gott som tusan var de!
Imorrn blir det också grupparbete i skolan. får se hur det går???

Håller på och letar efter skor nu, jag är kräsen när det gäller skor men måste ha nya gympadojor nu. Dom är sönder, läcker in vatten och är grymt fula numera..skitiga o dana..
Får se om det blir ett par klassiska Reebook eller något lite mer spännande.. Ska leta tag på några som inte kostar skjortan! Måste spara pengar så att det blir USA i vinter...Eftersom dollarn är så låg så kan man ju shoppa multimycket där, och tro mig. Jag o Pillan kommer att gå loss som ett par galningar.
Vi har hittat några vandrarhem så är rätt sjysta, hotellen var för dyra tyckte vi..Det är inte på rummet vi ska vara hela dagarna. Men så får det ju inte vara ett kackerlacks spyfärdigt hor rum heller...
Nee nu är jag för trött för att yttra mig.. Sov gott alla pinglor :)

Till Paulina..

Kära min vän Paulina.. Hon är inte på humör nu för hennes och Mickes flyg till London blev inställt på torsdag. Men vet du vad Paulina? Det löser sig , som allt annat! Det kommer ett annat flyg. Det var bara inte meningen ni skulle åka med det planet.. Ni kommer till London iallafall...

Jag försökte pigga upp dig lite iaf..:)


image92"Det löser sig sa tantan och sket"

Hallå:)

Vilket underbart väder må jag säga!Igår och idag har jag nästan fått sommar feelings..Helt underbart!
Så nu närmar det sig verkligen...sol o bad och mysiga grillkvällar=) Vi tänkte vi skulle grilla ifall det blir fint i helgen.

Den här veckan är det lite lektioner, känner inte riktigt för det.Men jag ska inte klaga det är rätt slappt. Fast när ja tänker på slutproven så får jag lite rysningar..
I söndags var jag ju hos ett medium med Paulina hos hennes mamma.Det var spännande.Jag satt nervös och tänkte vad ska hon säga om mig! haha.. Det kom fram att jag har en andlig "guide/vägledare", han tycker att jag ska ta hand om mig själv men han kommer titt som tätt och tittar till mig. Och klappar mig på kinden. Han tycker också att ja ska inte sluta med mina "andliga övningar" och att jag ska ha en kristall med mig för det blir jag lugn av. Så jag får fortsätta lära mig om mina tarotkort och övrigt..
Igår var jag lite hundvakt åt Amigo och Lady, sen åkte jag och Jenny till kristianstad och gick på den nya djuraffären grizzly, hundarna fick såklart följa med in och välja ut sin egna leksak.Mina firrar fick en ny akvarieväxt:)
Sen gick vi på rusta och växtaffären också och sen begav vi oss till mcdonalds och klämde lite onyttigheter. Är ju inte så ofta man är där, ibland får det bli en nödlösning.

Jag och Pillan har också börjat prata om att ta tag i vår USA resa, vi vill åka till typ hösten/jul eller våren 09.Det måste ju passa med våra skolor också..Vill då åka till Los Angeles , eller ta en tur då man först åker till New York och sen vidare dit.Vi ska kolla allting och förhoppningsvis så blir det en resa bokad vid midsommar:)Hade ju varit A DREAM COME TRUE!

Nu ska jag fortsätta att sola på balkongen med min skvallertidning och kaffet i näven :) ha de gott!


Amigo              Lady


RSS 2.0