Om mig..

Namn Åsa Lilly Catarina Rosén
Födelsedag 11 november(1985)
Stjärntecken Skorpion ( Akta!)
Längd 177 cm lång
Vikt vet ej
Ögonfärg blå som havet
Hårfärg brun
Hudfärg vit
Tatueringar En sol på vaden och älva i nacken,funderar på nästa..
Piercing I tungan och sju hål i öronen
Körkort Japp!
Skostorlek 39/40
Höger/Vänsterhänt Höger
Bor Hässleholm
Boende Sambo i lägenhet
Land Sverige
Politisk ställning Vet ej,är inte så intresserad.
Familj Mamma Anita, Pappa Kenneth två äldre brödrar Niklas och Henrik
Pojkvän/Flickvän ?Pojkvän Peder
Husdjur Djur hos mor o far :) Hemma har jag en kampfisk som heter Oswald.(vill ha hund!)
Utbildning Samhälle inriktning språk.Nu har jag börjat på omvårdnadsprog. 
Skolor Grönäng,Väster,slutade på linnéskolan 2004.Nu läser jag på Norra station.
Arbete Vårdbiträde
Idrott Räknas Yoga och afrikansk dans?
Intresse Träffa de man tycker om,dansa,djur,blommor,matlagning,shopping.Ja listan kan göras lång!
Besökta länder En massa europeiska länder,Turkiet,Thailand,Dominikanska Republiken..
Favoritmat Svår fråga.Gillar mycket.Men palt och asiatiskt (mums för sushi!)
Favoritdryck Vatten,Kaffe,Te och Öl
Favoritdrink Midori 43, Cosmopolitan:)
Favoritfärg Rosa
Favoritfilm Har många jag gillar, tex dirty dancing, men senaste favvofilm e "i niw pronunce u chuck and larry"
Favoritserie Sex and the city
Favoritartist Vet ej, beroende på humör.
Favoritgrupp Aventura
Favoritlåt Många
Favoritbok Bridget Jones dagbok
Favoritkändis Sarah Jessica Parker
Favoritaffär Gina Tricot,bikbok mfl.
Favoritmärke Dyrt ;)
Mobiltelefon Sony Ericsson W660i svart
Operatör Comviq knockout
Mobiltelefonnummer Tror ni jag säger det?
Hemtelefonnummer Då säger jag väl inte det heller...
Kamera Ën sån vanlig och en filmkamera..vill ha en digital nu också..

Datakunskapen

Sitter på datakunskapen i skolan nu, fy va tråkigt det är!
Var och åt buffén på asia corner på rasten, massa god sushi:) Men sen blev man så mätt och trött....ZZzzzz
JAG VILL BARA HEM! bläää muntligt imorgon, plugga massa idag.



KÖRKORT 29/1-08

Vilken underbar dag det här blev! :) 11.25 idag körde jag upp för första gången, och klarade det! Så länge som jag har kämpat..Tack till Per på vägvärket! hihihi..
Måste lämna en dagens ros till min körskola trafikteamet och till min körlärare Niklas.Dom är helhärliga och jättebra!*Rekommenderas..*
Sa till Niklas att gå in på
www.weloveniklas com Det är din fanclub som jag ska starta :D hahahhahaha

Lånade mor o fars bil och har sen kört HELA dagen, har kört rundor på alla men sen blev ja väldigt trött och fick typ huvudvärk efter den långa nerviga dagen.inte konstigt det inte..

AKTA ER FÖR MIG PÅ VÄGARNA!!!!!!!!!!!

Så här kommer mitt körkort se ut :)
image53


"En enkel tulipan"

Ny vecka... nya äventyr, känns knappt som om man hinner göra något kul nu. Trodde inte skolan skulle ta så mycket tid, fast något lugnare den här veckan. I skrivande stund så sitter Nille o Tessan på planet till Mexico. Jag är med dom i tankarna :D Igår va dom lite nervösa o Nilles väska vägde bly...shit hade ja aldrig orkat bära på.Dom kommer ha det toppenkul tror jag!..Vädret är inte som jag hade hoppats på idag. Igår var det ju jättesoligt och fint men idag BLÄ!Så idag tyckte jag att jag fick unna mig en blomma, man blir ju så glad av dom.Så jag fick åka till blomsterlandet och köpa en tulpanbukett.Stor vit och fin.

Ser framemot torsdag, för då ska jag ha vårstädning..AV HÅRET! Till frissan klockan 14.00, klippa, färga,slinga och kanske en sån där superinpackning. Ska blir roligt och fixa till fjunet! :)


Salut!

∩≈∩ Ruggiga Hässlehåla jag är trött på dig. Är sååååååååååååååååååå sugen på att resa utomlands nu. Nille och Tessan åker till Mexico på måndag(får jag följa med?), och jag o Sandra satt och tittade på hennes kompis bilder från Thailand. Alltså kan man bli mer avis?näää tror ej det

Men längtar till mars då vi ska åka till Gran Canaria/playa inglés.
Vill åka nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
image49

Åsa är överlycklig!

Våren börjar närma sig med stormsteg,det blir 2-3 minuter ljusare varje dag och man har tom kännt lite vårlycka:)
Våren betyder något mycket stort för då är det dags att sätta frön och så blommor!Väldigt avkopplande och lyckan är när man ser att man lyckats.
Började skrika och hojta häromdagen för jag trodde att min ena citronplanta hade blivit så ledsen och dött när jag tog in dem från balkongen i höstas.Men så var inte fallet.Det har kommit nya blad!Vem kan bli så glad som jag över en blomma?Nu kanske jag snart kan göra min egna citronmarmelad?Dessutom så glömde jag så mina chilifrön förra året så det blir det nu snart!Jag har jätteroliga fröer som jag köpte på tradera."Peters Pepper"heter dom men kallas oftare för "Penis peppar" .           Ni förstår väl varför???

image45HAHAHAHAHAHA!!!!image46


Måndag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag förutom att jag är trött..o hungrig..ehhehe håller på att laga en chili con carne nu men går och smakar på den hela tiden så jag kommer nog vara mätt snart :)
Känner mig lite förvirrad ang.skolarbetet. Man fattar typ inte var man ska börja och vi har en massa att lämna in med deadline på söndag. Men vem vill sitta på helgen?
Fast man måste säkert göra det ändå.Jag och Eva satt efter studiehjälpen på skolans datorer och gjorde färdigt lite grejor idag.Det lättaste är inlämnat! :) sköööönt . Imorgon och på onsdag ska jag jobba så lär inte bli mycket gjort då.




En bild sen bowlingen och buffén i fredags.Där sitter jag och äter typ en halvtimme efter dom andra var mätta.Dom tyckte inte jag var riktigt klok! :) ahhaha Pöö kom och frågade-kan vi plocka in buffén eller ska du äta mer?Trodde hon skojade..tihihi.. Jag vann på bowlingen och retade Henke hela kvällen! Spelade på turbanhallen på lördagen och vann då me ! jisses va kul! Måste skryta lite .....;)


Bilder...

Den andra personen från vänster är lilla Sandra när hon var reseledare på Kreta:)
image40

Pappa har satt in en annons på kaninbebisarna nu.Vi har inte fått dom sålda.Söta va!?
image41

Snart helg! :)

Ikväll har Sandra,Pillan,Jenny o vovvarna varit här. Jenny bakade dumlemuffins fast vi hade inga formar hemma så det blev dumlekakor istället.Jättegott,gud det ska bli gott till frukost imorgon! Hahhaa jag bara skojar,då får det bli havregrynsgröt.Åt så mycket dumlekakor ikväll att jag fått ångest.Jag får skylla mig själv.Nej Åsa det är inte helg idag, du får inte! Men men Lilla Åsa har varit onyttig hela veckan. Igår kväll så åkte jag och Pöö till Mackadonken och åt en "el nacho" och inte nog med det EN KAKTUSPAJ!
Innan dess hade jag fikat hos Sanne och Jeffi och till kaffet åt jag en KAKA och en KÄRLEKSMUMS!Nämen Åsa,skärpning..Åhhh jaja.

♦Kollade precis på Pöös blogg, hon har satt in bilder på sitt nya rum(alias hennes gamla mysiga me stort fönster). det blev jääääätte fint., Och på väggen hängde en jättefin tavla som hon målat helt själv.Duktig är hon minsann.Hon ska lära mig :)

Jag är shopping sugen och så är jag sugen på att klippa mig.Det måste jag göra när jag får lön!
Sen så blev jag faktiskt sotis på peder idag.Hans frisör från horozont ringde och frågade om han ville vara hårmodell! Javisst sa älsklingen, han ska dit imorgon så ska frisören träna på honom. Va avis jag blir alltså! grrr... hehehe :)


Dom här kläderna har jag velat ha ett tag. Det är beyonces klädkollektion.
"Doréon".

Denna jacka är fin men passar mig nog inte så bra..
image38image39
Den här ska jag beställa.Tycker faktiskt den är fräck :)


Du o ja Pöö, du och ja..

Jag klagade precis på Pöö att hon inte skrivit något roligt i sin blogg, för där brukar alltid stå en massa roliga saker men icke ikväll. Men jag sa till henne, och hon skulle ordna det :) haha
Hej Pöö ! Stackars dig som jobbar i helgen, men det blir ju roligt för dig på fredag för då kommer vi ett gäng och är jobbiga mot dig.. =) hehe skoja( kan dock inte lova nåt)Då jäklar ska jag kränga i mig den goda amerikanska buffén och bowla häcken av dom andra..
Hade varit kul om jag och Pöösan hade spelat nångång.hon har spelat innan och tävlat också tror ja bestämt.

Jag är helt flummig , kom nyss hem från sanne och jeffi.Drack mycket kaffe så det kan nog bli svårt att sova ikväll.Börjar skolan klockan 8 imorgon bitti,då får man vara lite pigg...Man blir mycket tröttare av att gå i skolan än att jobba tycker jag.konstigt men det är nog för att man sitter still och lyssnar så mycket tror jag.
Jag har hoppat av Psykologi A kursen idag,för min lärare sa att det var helt onödigt att läsa den om man gått den på gymnasiet.Så jag tänkte fokusera mer på dom andra kurserna.

Jag har inte mycket mer att säga ,för nu sa pöö på msn att hon är färdig me sin blogg så jag ska läsa den!
Morsning!

Måndag

Nu vecka, nya äventyr :)Idag är jag super seg men det ordnar snart upp sig efter lite till kaffe..
Helgen har varit rätt skön faktiskt och längtar redan tills nästa.Fredagen blev till taco hemma hos oss och ja,Peder,Pillan,Jenny och Tobbe och vovvarna tittade på let´s dance och krängde i oss Jennys goda "jitterbugare".
Sen gick jag o peder på fest hos Lina och sen gick vi till sharkys.Där var mycket folk denna kväll..När vi skulle gå hem mötte vi Pidde och Nettan och efter mycket tjat så gick vi upp till oss och lagade lite mat..hahaha.. de var gott men blev lite senare än vad vi tänkt oss..:) Lördagen storhandlade vi och så köpte vi ett spel som hette "fame game",man skulle svara på frågor om kändisar,sport och allt möjligt.Så var vi några stycken hos oss som åt peders marängswiss och skulle spela de spelet men det var så värdelöst så vi började spela idol istället:)

Igår söndag var en skön dag,Jag åkte ut till Jenny och vi tog en hundpromenad i den hala skogen. sen kände vi oss trötta men jätte duktiga =) sen va ja hos jeffi o spelade singstar, fan va de e roligt.. jag vill också ha det!!!!!!!!
Så där var min helg så nu vet ni alla det.. hehehe.
Tror jag ska va lite duktig nu o städa bland sminket.. trevlig måndag !

Till min älskade Jeffi...




Det här är till dig gumman!!!Min älskade brorsdotter Jeffi är så underbar..Hon är som min lillasyster och vi kommer alltid att vara bästa vänner!Och jag finns alltid här för dig! det hoppas jag du vet ! :)

Jeffi, Jag älskar dig av hela mitt hjärta! / Puss o kram din faster Åsa


image35

skolan..

Tjahapp då var man studerande igen.Känns förvånansvärt väldigt roligt och spännande..Kollar runt efter böcker jag behöver nu.Blir säkert asdyrt..suck varför ska en tråkig bok kosta flera hundringar? Men men.. måste ju ha dem, kan ju sälja dem sen när jag är klar.
Första riktiga lektionen är på onsdag och då är det psykologi som gäller,det tycker jag är intressesant.

Annars nytt om mig..hmm..nu ska vi se.. Jo uppkörningen börjar närma sig men ändå ett tag till,hoppas den går bra.
Har börjat återhämta mig från umeå resan,snart en vecka sedan vi kom hem..jisses va tiden springer iväg.Vi har även börjat prata mer om utomlands resan till Playa inglés -Gran Canaria. Den ska bli av i mars iaf så nu får vi titta efter billiga biljetter,,åååååhhh sola o bada o mysa med älsklingen :)
Sen så ska jag börja på afrikansk dans och så letar jag efter en bra sambaskola.Kommer ångra mig hela livet ifall jag inte börjar dansa igen,dansa är livet!!!
image34


Nu ska jag gå o käka lite nyttig mat(har börjat äta rätt igen,hoppas det håller)har lite kycklingben och quinoa sallad kvar sen igår.Om jag börjar dansa igen vill jag inte visa kärleks handtagen..hahahahhaha ha det gott alla!

Äntligen är jul/nyår över!!!

Guuuud va skönt det är att jul och nyår är över...Visst är det mysigt och kul, men ändå en pärs på nåt sätt.Nu ska det bli skönt att kunna påbörja ett nytt och fräscht år.Har inte kommit på nåt nyårslöfte ännu(man håller ju inte dem ändå.)Fast när jag har kommit hem från umeå så ska jag börja äta rätt och motionera igen(som jag gjorde innan,duktig var jag.)OCH DET SKA JAG HÅLLA!!!

Nu kommer jag hem på fredag,tiden har gått snabbt men det har som vanligt varit trevligt.Men har såklart lite hemlängtan.jag är ju så hemma kär.Vill hem och städa!hahha låter kanske konstigt men sant..
Ska jobba helgen,suck..Och sen börjar jag skolan på måndag!ack och ve det var längesedan!!!=)

Imorgon ska jag,Peder och Viktor(Peders kusin på 6 år) åka skridskor här i ume,wuu det var längesen.jag kommer säkert ramla och slå mig..Har hållt på o ramla flera gånger redan.jag var inte beredd på all denna snö när jag flög upp.Sen nu har det snöat ännu mer,så det gick inte så bra när jag tog på mig mina högklackade finskor när vi skulle ut på disco...haha peder fick hålla i mig.
Sen var vi på coyote´s i lördags,haha rätt kul faktiskt...Vi träffade han som sjöng jättedåligt i idol(sjöng medusa:ragga runt) och som åkte limo med berg och gynning.har var jätteblyg.Å såklart så kommer jag där o ska härma han.Stackars honom att råka ut för mig!
Sen var det en kille som var  wallander fan,och han trodde vi varit med där men vi berättade att en kompis till oss varit med och jobbat med filmerna+varit statist i"fotografen".Då blev han helt bestört och vi fick skriva våra autografer på hans armar..haha snacka om wallander horny...

ja gisses här uppe går det vilt till,nu ska jag gå o käka lite godis lösa korsord.ha det gott! fläska på!

RSS 2.0