Nu tändas tusen juleljus

Söndagen börjar närma sig mot sitt slut och i fönsterna är det ljust o fint. Imorgon ska jag(om jag hinner) hänga upp advents stjärnorna och putsa fönsterna här..Ska hjälpa Vicke att flytta till hennes nya lägenhet imorgon, ska bli kul..Alltid roligt att hjälpa någon annan att flytta.Man blir nästan själv sugen på att packa o greja och ha något nytt :-)
 
Igår var det Ullared som gällde hela dagen, alltid skitkul som vanligt. Fast jag var så himla trött för jag hade knappt sovit i fredagsnatt. Vi gick inne på gekås i 6 o en halv timma, när vi kom ut hade väskaffären precis stängt. Sååå himla störigt för jag hade sett en väska i skyltfönstret som jag skulle köpa.Iaf så var kundvagnen lätt att fylla :) hehe givetvis...Men gudars va folk det var alltså!  På kvällen blev det lite fest hos Micke och vi spelade "rockband" eller world tour heter de kanske.. Guud va roligt det var, att spela trummor var absolut roligast! vill ha!

Idag var det julskyltning på stan men jag glömde helt av det. Sen tänkte jag att nee struntsamma jag stannar hemma istället.. Blev att tvätta i massor, och laga en stor stek i ugnen, med potatis och god skysås till..mumsmums var det..+ glass,frukt och kolasås till efterrätt..
Nu ska jag snart sova, känner att ögonen börjar säcka ihop.. natti natti

Funderingar...

Det är snart den första advent och jag har inte julstjärnor så att det räcker ( nu stöter vi på ett sånt där ilandsproblem igen, haha).. Så funderade jag om jag skulle åka och titta ut några fina.. Men så kom jag på! Jag ska ju till Ullared imorgon!!!(förlåt alla som bor i Ullared, Ge kås menar jag egentligen..) Men hallå jag ska till mitt favoritställe imorgon, gudars vad vi ska shoppa.. Det blir jag,Mamma,Jeffi,Sanne o Vicke..Vi ska nog köra mellan 6-7 på morgonen.. Det öppnar 7! Jisses kors i taket! =) Det ska bli riktigt kul, ikväll ska vi nog baka pepparkakor och dricka glögg.. får sätta ut en bild på pepparkakorna sen! :)...

Nu har jag lite tvätt o kaffedrickande att göra.. osv.. see ya later!

PS. Köpte en berlock till mitt pandora armband igår.. En resväska för att ja älskar att resa, och att jag ska bli påmind om att jag ska göra det oftare+ alla fina minnen man har från sina resor.... =)   Kunde inte lägga in en bild på den men den finns på www.pandorashop.se

uppdatering: Var inne och tittade på fler berlocker nu, jag ska definitivt ha en kanin!Eftersom jag älskar mina kära kaniner här hemma, så kan jag alltid bära med mig dom..

Sitter finfint med en ledig dag!

Jobbade igår kväll ,och det är det inte helt tokigt att vara ledig nu=) Ska på stan i eftermiddag med Sanne Sanning(haha kallar henne det ibland, lång historia..). Ska titta efter lite kläder, en jacka( är ett måste) Jag har bara min gula jacka och min tjusiga pälsjacka att ha nu när det är minusgrader. Måste ha något mittimellan.. Nåväl.,.. Idag var jag inne på RixFm och nominerade min blogg till bloggSM. Lär ju inte vinna, för det gör jag aldrig med något ;) Min tänk om man hade lyckats stå ut på något annosrlunda sätt :) Jag har iallafall samma humor som herr Fylking :-) 

Julafton närmar sig som sagt och vi blir granlösa detta året med.. Men jag brukar hitta mina lösningar!Jag har tagit fram julgranskulorna och belysningen och satt dem i en palm istället, "julapalmen". Men i år blir det lite annorlunda.. Jag ska göra som på bilden, ner i en korg,lite grönmossa ,köpa en gran och klippa till den.. Dekorationen ska jag köpa på IKEA, såg i katalogen att dom hade prismor och annat smått o fint där..
Visst är den tjuuuuusig?

39.00 /4 st. IKEA

Moral hit, moral dit...

Johanna, jag erkänner.. jag måste ta mitt straff. :)Jag är besegrad....Jag kommer till dig snart!( Men senast 00.00 HAHAHAHAHAHA) Vi är busiga vi.


Far jag kan inte få upp min paranöt! lalallaa..ljuva toner

Sitter här vid datan och knäcker paranötter.. Mmm dom är så goda, men svåra att få ur sitt skal. Man blir så arg när den går mittitu och så sitter det massa nöt kvar i skalet.. Åhh vilket inlandsproblem;)
Idag har ju jag och Eva varit på fältstudier :) Intervju med en personal på Ehrenborg som jag skrev om igår. Det gick väldigt bra, sen gick vi o åt en bakad potatis med hot chili.. den eeeee gooood, den tog jag alltid förr.. Efter att ha testat lite parfymer och luktade som två kärringar ( haha!) så gick vi till skolan och hann minsann skriva ett helt cp arbete innan jag skulle jobba klockan 16,.Tur det, nu är det bara ett slutprov kvar om två veckor!!!Det känns så underbart!
Jobbet gick bra, och bilen gick att öppna som den skulle idag =) det var ju skönt. Skulle egentligen ta en liten snabbpromenad , glögg o Desperate Housewives kväll med Sandra när hon slutat jobba på sitt kära SJ.. Men hon ringde och berättade den tråkiga nyheten att hon ska jobba över pga att någon hoppat framför tåget..Shit måste bero på vädret och detta mörker.. sker ju många självmord vid den här tiden.. Hemskt.. Jag vill minsann leva, hade aldrig vågat det heller..  Sandra ringde sen o sa att hon kanske hinner in till stan vid kvart över nio.. då ska hon cykla hit snabbt o se D.H me mig :) Nää nu måste ja verkligen hoppa in i duschen, inget mer slappande o nötkäkande här inte...

Hoppas alla har haft en trevlig dag!        

24/11 Min och älsklingens 5 års dag..

Idag firar jag o gubben 5 år tillsammans.. Tänk att det gått så lång tid!Tycker att åren springer iväg och kommer fortfarande ihåg när vi firade varje månad det första året..hihi..Ändå har vi inte hittat på något speciellt, eller köpt något till varandra.. Gjorde inte så mycket direkt heller.. Funderade på att äta på restaurang igår, men då va inte Peder hungrig :D istället så va vi på kvantum och köpte kåldolmar som vi åt ikväll..haha Det fick minsann duga, vi vet ju vart vi har varandra och att vi älskar varandra..Det blev ifall kåldolms middag,tända ljus och vatten och mjölk ur vinglas!! hahaha! för den där speciella känslan :D

Idag är ja rätt trött, nervositeten från slutprovet i Omvårdnad har lagt sig..Hade den imorse, kändes väldigt bra faktiskt, så ja är inte orolig att jag ska behöva göra om de.. brukar inte kännas så här säkert ,men vi alla tyckte det var rätt lätt :-) ( för en gångs skull..) Nu sitter jag och gör frågor o läser på. Jag ska Eva ska på studiebesök på Ehrenborg imorgon klockan 10.00.( demensboende) Ska typ intervjua en personal och göra ett arbete av det. Suck nu är det bara de arbetetet och ett prov klart sen jullov den 8:e!!! Dessutom bara en månad kvar till julafton idag! Oj oj oj... Sen idag så kom Johanna,hennes mamma o oliver på fikabesök här, mycket trevligt.. För Johannas mamma har bott i denna lägenheten innan, sen flyttade Jimmy, johannas bror in och det var av honom som vi köpte lägenheten av. =)


♥  Peder, glöm aldrig hur mycket jag älskar dig! (och som jag sa vid middagen, skål för de nästa fem..hihi) ♥


(Eftersom jag älskar spanska så fick det bli en spansk kärleksförklaring,åhh va ja e romantisk idag då ;)
Dagens kärlekspar....♥


saturday night live

Klockan är 1 på lördagsnatten och jag har precis kommit hem efter att ha varit lite fyllechaffis ;-)Dom andra är på Q-bar nu, men Peder kommer nog hem snart. Han skulle bara vara där en stund så ja hoppas på lite sällskap snart..
Har varit hos mor o far några timmar o slappat ikväll.. Kollat lite tv, busat med Jeffi och ätit fläskfilégryta me svamp..Mmm mycket gott...Vi gjorde även såna här "yearbook yourself" bilder på alla.. haha gud va rolig man ser ut =)

Igårkväll var jag,sandra,sanne,vicke,jeffi,johanna och oliver på bio..Madagaskar 2.. HAHAHA guuuuud va rolig den var, man satt och myste o skrattade nästan hela tiden..Jag hoppas på att den ska komma en 3:a ( men den kommer säkert ut)..Sen igår blev det fest, har inte blivit så mycket pluggande tills på slutprovet på måndag. Så imorgon ska det minsann bli hårdträning!!!! Hmm.. ska nog göra mig en kopp te o värma upp mig för det är sååå kallt ute! Bilens dörr där vid förarsätet är helt igenfröset så jag har fått klättra in genom passagerarsätet..haha har sett ut som om jag snott bilen när jag klättrat in där..

Hoppas allt har haft en mysig lördag!




www.yearbookyourself.com ...gå in där!!!

HAHAHAHA jag kan inte sluta garva över den här sidan.. Man ser så rolig ut!Man går in där, laddar upp en bild på sig själv, och sen får man se hur man hade sett ut i en "yearbook" (årsbok) från 1950-2000 talet. Vilka frisyrer som var poppis osv.. Gå in där och få er ett garv.. www.yearbookyourself.com

Här kommer lite galna bilder på mig:    ( VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!)

 Vilken tycker ni ser bäst ut mellan bild 1-10?


Annars idag så ska jag jobba från klockan 16-22, och för en stund sedan så damp den nya NU tidningen ner i bredlådan..Så jag ska värma upp lite linsoppa från igår och sätta mig ner o läsa om bravaderna i Hollywood.. :-) (och givetvis korsordet !!!!) och vet ni vad.. solen skiner faktiskt idag!!! =)



 


Halsduk och Mössa...

Eftersom man har världens bästa mamma så har hon tänkt på att jag inte ska frysa till vintern..
En gång var jag o mamma på Coop Forum och handlade, jag såg ett fint garn där som jag sa: att de hade varit fint om man gjort halssduk, mössa o vantar av den..:) När jag fyllde år den 11 november så fick jag en halsduk av mamma som hon virkat(eller är det stickat, vad är skillnaden??) hehe.. så himla fin är den..Igår så ringde mamma o sa att hon o pappa kommer upp med något till mig... då har mamma även gjort en mössa till mig! såå kärt..tack mor!

Försökte ta en bra bild, men blixten på kameran gör så att färgen blir helt annorlunda. Ni får tänka att den är mörkt turkos med glitter i.. (älskar turkos! )


Febreze Frischehauch :-)

Idag känner man sig lite seg..Jag tror va uppe till klockan 4 inatt och tittade på "scarface" på Canal plus..Den är ju verkligen en klassiker..Men jag har haft väldigt konstiga drömmar inatt, om typ maskingevär o en massa blandat..hahahah!!!

Jag ringer precis till tyringe djurfoder och hörde om dom var intresserade av att köpa mina kaninungar, två kvar ju.. Jag skulle ringa imorgon när chefen va där.. Åhhh ja kommer verkligen att sakna ner..kommer bli tårar imorgon!.Kommer aldrig glömma er, Salle och Håkan Bråkan!

Nu ska jag försöka vara flitig och diska lite, tvätta golven och sånt.. funderar lite på vart mina mingvaser ska stå som jag köpte i förrgår..

-------------------------------------------------)    

Näää! Nu ringer den där jäääkla 08 numret igen..När ska dom fatta att vi är INTE intresserade av att byta elbolag!!!! sinne!!!!

Jobbångest

JAG VILL INTE JOBBA!!!!!!!!!!!!!!!!! NÄÄÄÄÄ!!! Det känns som himla hemskt, jag vill bara stanna inne hela dagen känns det som. Det blåser och regnar ute, o ja måste cykla idag! nää ni detta känns nicht fun..börjar iaf nu klockan 14-22 så jag tänkte att jag fick kasta iväg ett litet blogginlägg innan jag åker..(cyklar med andra ord) VÄRSTA AV ALLT ÄR NOG ATT JAG MISSAR DESPERATE PÅ TV IKVÄLL!
 
Just nu så lyssnar jag på en supergammal låt: solid base-mirror mirror... haha jag gick på mellanstadiet och det var talangjakt i skolan eller något sånt.. Jag o Branning valde denna låten, jag var tjejen och han rappade:) haha gamla tider det =)

Snälla tanter och gubbar var så snälla som möjligt idag!! hihihi.. Tror inte att dom läser bloggar hahaha!

Här kommer ifall lite bilder från grillfesten i lördags...

  Ha en trevlig dag allihopa!!!( för de ska inte jag ha :) kommer väl blåsa av vägen eller regna bort....höhö Hoppas jag får ha min favoritbil iaf, en svart toyota aliris..vill ha! då blir ja på lite bättre humör...

De e fina fisken de!

Ja kvällspromenader är så himla skönt.. Även om det är så himla kallt nu så här års.. Men man får gå snabbt så att man får upp värmen.. Jag, Sanne o Jeffi tog en timme vi gick, vi kollade runt på de nya husområdet vid Zuper Bowl.. Jag hade inte viljat bo där. Men visst är det kul med fräscht o nytt..
Nu sitter jag hemma hos Sanne o Jeffi och har avnjutit en kopp varm choklad. Tack Sanne! Jeffi sitter här bredvid och låter: BbZZZZZZZZZzzzzzzzzz.. Gissa lätet och ni har vunnit en brödrost ;) rätt svar: Eltandborste... hahaha jahjaja skämt o sido.. föressten ja hittade två jättefina mingvaser på blomsterlandet.. tyckte dom var så himla mysigt.. Jag ska ta kort och sätta in här sen så ni får se :-)
 
Åhh. Den 8:e december(tror ja att de va?)kommer svärmor Lena ner till skåne från Umeå. Hon ska bo hos oss en vecka.. kommer att bli mysigt..Då har jag kaffesällskap...Peder dricker ju inte kaffe, men det är andra bullar när jag och Lena är ihop..ahha då är kaffekokaren på hela tiden! :) När Lena är här så ska Peder bara jobba halvdagar...ska bli kul.. hinner man mysa med dom så mycket man bara kan..

nu ska ja snart bege mig hemåt,, see ya later!!!


Nu lägger ja in en bild på vaserna som jag köpte:

...klicka för större om ni inte visste det..

Sweet Lullaby

Hoppas alla har haft en trevlig helg!!! För mig så var det jobb som gällde i fredags kväll, jobbade över lite som vanligt och sen så gick jag till Sanne och Jeffi.. Och Vicke var där också... Vi kollade på IDOL och jag fick mig lite tacosrester.. mmmm gott gotti gott gott.. Sen körde vi hem Vicke med Sannes nya bil, och vi passade på att kolla på det nya villa området på garnisonen.. Endel fina hus men rätt stelt faktiskt..

Sen på lördagen så åkte Peder cross o ja va hemma o slappade tills Nettan kom o hämtade mig. Det var dags för
afrikansk dans! så jäkla kul var det som vanligt.. Vi ska inte ens tala om den träningsvärk jag har idag! Dans är den bästa och roligaste träningen.. Har aldrig varit så svettig som i lördags..haha! =)
När jag kom hem så var det att hoppa in i duschen direkt och ge sig av för att handla grill mat.. ja ni hörde rätt, vi grillade hos André och Elin på kvällen i Bjärnum.. rätt kallt o blåsigt men vi åt ju inomhus såklart o gott var det..Sen partajade vi lite där och sen var Sanne o Jeffi så snälla att dom kom o hämtade oss :) På väg hem slutade gaspedalen att fungera,,..OOPS! men när bilen fick vila så gick det igen..
Sen var vi hos Marco o Johanna., lite mys o pys..O ja o Johanna fick oss en liten utetur ;)

Igår kollade jag o Peder på en film som hette "Get smart".. Vet inte om jag tycker att ni ska se den, lite meningslös..haha

Idag ska jag städa, rent o fint ska de bli =) Funderar om jag ska ta en powerwalk ikväll..hmm.. jo så blir de nog..
Fast hade ju varit roligare att dansa lite....får sätta på min afro skiva här hemma så undrar grannarna vad jag håller på med..hahaha


se hit!

Jag är grymt trött på detta regnande. Precis som om det aldrig skulle kunna vara fint väder här i Sverige för en j*vla gångs skull.. OJ! Nu blev jag lite aggressiv här....haha

En sak som är bra är iaf att det är Fredag, såååå skönt..Även om jag ska jobba ikväll, fast bara mellan 18.30 till 22.00 ungefär..Jag och Peder ska traditionsenligt fredagshandla..Det betyder STORSHOPPING PÅ MAXI! och snart ska jag ner med tvätten till källaren..Blir en lugn dag med längtan till afrikansk dans imorgon!

Fyllde ju som sagt år i tisdags och det var mycket trevligt.. Vi var nio här hemma som åt o fika.. Jag ich Peder gjorde räksmörgåsar.. Sen blev det kaffe,bullar o kakor..Avslutningsvis vin och en glögg som var 21 procentig..gud va stark den var, speciellt när den va varm.. Jag fick många fin fina presenter( Johanna jag blev visst MEGA jätteglad!, men hemskt att öppna och vara i fokus inför alla..hahaha)

MY GIFTS:

♥ Pandora armband
♥ Berlocker till den fick jag: Min månads sten och en skyddsängel
♥En halsduk som mamma hade stickat till mig
♥2 st ungsformar
♥Pengar
♥En fransk bulldogg kalender
♥Örhängen med halsband
♥2 st armband som Jeffi gjort själv.
♥ett presentkort på klassisk ansiktsbehandling
♥En orkideé och en stor bukett snittblommor


Är ni avis? hihi... Nu ska ja ner me tvätten, och pröva mitt nya sköljmedel som luktar wonderful! so long!


Änglars viskningar..

Va inne på www.spadom.se och spådde mig lite.. en rolig sida det.. Gå in där vettja om ni tycker sånt är kul!...:)...Jag fick detta råd...



Gå din egen väg, din själs väg, den väg som är rätt för bara dig. Du är unik, du är född med en speciell gåva och uppgift i den här världen. Låt dig därför inte bli förvirrad eller påverkad av omgivningens åsikter och viljor. Du vet vad som är rätt för dig, vilken väg som ger din själ glädje och frihet. Din ängel kan hjälpa dig till rätta om du känner dig förvirrad och ur kurs i livet.


Åsas Birthday

Idag är det min dag, och jag fyller 23 år =) Sitter helt ensam här hemma. Kaninerna sjunger inte för mig..hihi Men mamma o pappa ringde precis och sjöng för mig..hihihi dom är så söta..Saknar den tiden när man bodde hemma, och man hörde tissel o tassel från köket.. Sen så började dom sjunga och dom kom in med presenter och en bricka med levande ljus, frukost och te..och en svensk flagga brukade vara på där också vad jag minns..  =)

Ikväll kommer mor o far, sanne o jeffi, sandra, johanna o oliver.. blir inte så märkvärdigt.. gör väl några räksmörgåsar kanske eller smörgåstårta.ska gå o handla snart hade ja tänkt.. Förra året hade jag värsta buffén här hemma.. haha får bli lugnt detta året..

Happy Birthday 2 me , Happy Birtday 2 me!!                     den gamla födelsedagsgrisen..mig själv! hahahahahhaa..




söndag och fars dag

Har varit en väldigt trevlig söndag..Tog det väldigt lugnt igår, var hos mamsen o papsen o åt..plus att pappa fixade min cykel..så nu har ja en fungerande cykel..TUSEN TACK PAPPA!!! DU OCH MAMMA STÄLLER ALLTID UPP! älskar er enormt mycket!!! Sen var jag hemma och städade, och när jag var färdig med det så körde jag till Jenny och umgicks med henne..mycket trevligt som vanligt och humorn var som den brukar..hahaha kommer du ihåg vår grupp "fettopaddorna"  vi skulle starta på facebook?? hahaha..
Det var hemskt att köra hem från henne, den vägen är så mörk och dimman låg tät. man såg knappt ett piss...men jag är vid livet. sen var jag och hämtade Peder och Brodd från bilklubben så att dom kunde festa vidare i stan..
Funderade lite på om jag skulle gå ut o partaja lite. Men jag var så duktig så jag satt hemma och va datanörd, spelade spel till över två nåt, tills peder kom hem..

Idag körde jag och peder till biltema i k-stad och handlade.. Jag har aldrig varit där innan så det va kul.. Jag fick mig ett nytt cykellås och en sån massage/bättre blodcirkulations sits till sätet.. så jag satt bekvämt när vi skulle köra hem:) Sen blev det en god middag hos mor o far, det va ju fars dag idag! vi åt nötstek och pappa fick en fräck lila skjorta med en lilamönstrad slips till.. den passade perfekt!!!

Dessutom började det hända STORA grejor här, jag är så jäääkla lycklig,!!!!Men det berättar jag inte om ännu..  ;)


ja kom TVÅa..

Härligt med lördag, jag är väl lite seg men njuter av att bara vara hemma och inte göra så mycket..Peder stack iväg me en kompis så nu e man alldeles ensammen:=) Men vet ni vad ja funderade ut att jag skulle göra?
Kolla på Sex and the city filmen...det tyckte jag lät som en riktigt vettig idé.. Jag har varit sjuk nästan hela veckan, och faktiskt inte hunnit lägga mig ner i soffan o kurera mig.. Det har varit super stressigt..
Egentligen skulle jag städa, byta sängkläder och såna grejer idag,men njaeee vi tar det sen =)

Igår var en mycket trevlig kväll, vi bowlade ju... Jag kom tvåa!!(gillar inte att förlora)Peder vann och Marco kom sist..Oliver har inte ens fyllt 5 år ännu och han vann över Marco med hästlängder..hihihi det va rätt komiskt.. förlåt marco   ;-)
Sen åkte vi hem till dom, och hade det mysigt hela kvällen...

Hmmm.. ska nog lägga in bilderna sedan förra lördag då det var halloween fest.. var e sladden...hmm.. återkommer

Äntligen är helgen kommen..

Ja gud ja.. det är så himla skönt tycker jag..skolarbeten är klara, och veckan har mycket hektisk.. På måndag är det redovisning för vår grupp...lite nervöst men det ska nog gå bra..:)

Efter skolan idag så gick jag på stan med Johanna och Oliver. Skulle egentligen följa med Peder till Biltema och sånt för att köpa bildelar.... Men Marco var så snäll och följde me han ist, så jag behövdes egentligen inte..

Jag köpte två sjalar på H&M... jättesnygga, så får kanske inviga en ikväll för vi ska ta en taxi till ZuperBowl och bowla en timme..Jag; Peder, Johanna Marco och Oliver.. Ska bli riktigt najs.. Jag älskar att bowla!

Igår efter skolan så umgicks jag med Paulina, vi gick till Mixhuset och köpte lite krimskrams.. Bla en söt text som man sätter på väggen,så står det sov gott :-)Pöö köpte en där det stod carpe diem... Sen åkte vi til Ösbab och till slut Öb..

Här står jag stolt med mina kassar, bla en piedestal köpte jag =)

At school

 Jag och Eva sitter i skolan men det går väl inte så där framåt.. Vi har surfat i över en timme nu! Och inte öppnat några arbeten..hehe ja så kan det vara..Vi väntar på att Sandra ska komma så att vi kan börja med vårt grupparbete om HIV/AIDS... shit vi ska redovisa på måndag! fan fan fan! MYCKET i skolan men så får man glädja sig åt att jul lovet börjar den 8:e decemer... =)

Jag o Eva var inne på getaffären och köpte tilltugg till pluggandet..
Vi provade den här nya drickan från SAPPÈ Aloe Vera, i drickan så flyter det aloe vera frukt kuber, som godis, men känns lite konstigt att få grejer i munnen när man dricker..hahaa...Men ja gillar den!. Jag tog SvartVinbärsmak och flaskan ser ut som en deodorant flaska !


Resor

Funderar lite mer på det här med resor..Jag skulle ju gärna vilja ta en långresa när skolan är slut, till nästa höst. Synd att de exotiska resemålen är så dyra.. Har ju varit i Thailand och visst skulle jag gärna vilja dit igen, men jag känner för att åka till ett ställe där man inte möter mer svenskar än tex thailändare..Ett ställe som ännu är rätt outforskat hade varit otroligt spännande.. Kanske dyka och övervinna sin hajskräck eller simma med delfiner i turkostblått vatten..!?
Sitter här o kollar resor,priser,bilder och bara flummar lite..

Mitt ute i vattnet många MÅÅÅNGA timmar härifrån ligger Franska Polynesien, där finns det många öar och en av dom är Bora Bora.. Bilderna är ju hel läckra! Men det skulle kostat tiotusentals kronor att åka dit.hur länge ska man behöva spara egentligen??:-) Jag blev lite sugen på Tasmanien också, fast det verkade inte så kul när jag läste om det.
Något som också hade varit kul hade varit att åka till Mexico och intensiv plugga spanska. Ja man kan ju alltid drömma eller hur? Peder är ju inte sugen på att resa just nu, så jag får väl åka själv =) 

BORA BORA, FRENCH POLYNESE

Håller redan på att mörkna sjukt..

Så var det ny vecka igen och det blir bara mörkare och mörkare, när det har kommit till denna tiden på året så känns det som en solsemester hade behövts.(även om hösten har sin charm.). Jag Sanne och Jeffi har tänkt lite om vi skulle ta en resa till nästa sommar.. Vi funderar lite på Fuerte Ventura.. Någon som varit där som kan rekommendera det?
Jag funderar på om jag skulle ta en lång resa när skolan är klar och innan man har fast jobb. Man får väl unna sig med något ???=)
Idag har det verkligen varit stressigt. Skulle träffa Eva för att gå till skolan och plugga klockan 9, men vaknade några minuter i så det blev verkligen bråttom. Sen skrev vi ett arbete och sen blev det att tvätta och besiktiga bilen.. Jag var verkligen nervös när den skulle besiktigas för det har jag aldrig gjort helt själv innan. Men det gick bra fast det är tre fel som måste åtgärdas för att vi ska få köra den...oooh kommer bli dyrt detta..

Sen åt jag kalops me mor o far, min faster Marita o Ingemar hade sovit där så fick träffa dom också innan dom åkte :)

Annars så händer det inte mycket annat än att plugga i veckan... Helgen var mysig.. Ja o Peder hade ju dubbeldejt me mor o far i fredags kväll.. Middag hos dom först och sen tittade vi på den nya bond filmen på bio...:)I lördags var det halloween fest och det fick bli att jag var Grevinna :.)

Sist men inte minst är det Ullared bestämt den 29 novemer.. Guuud va roligt !!!!

Nu ska jag återgå till maten.. ha de gott ! kram

RSS 2.0