Lite bloggande...

Håller på med en scan av datan, den har varit lite konstig på sista tiden.. Helt seg och jag får sinne på den.Vi funderar nästan på om vi ska köpa en ny data eller denna går kanske att fixa.. Alla datorer blir ju sega när man inte underhåller dom och plockar bort skit då och då...
Msn Messenger verkar inte gå igång ändå.. så jag får kanske vara utan det.. :-(

Igår var Jennys kompis Nathalie här och köpte en kanin..Hon tog Nasse..Så nu är det en kanin mindre..lite sorligt men skulle kanske få lite bilder sen när han har växt. Imorgon blir det nog att försöka sälja dom andra två.Tyvärr kan man ju inte ha kvar alla.. Har ju redan tre ninisar =)

Imorgon och Torsdag ska jag jobba på hemtjänsten, kommer att kännas konstigt. Men jag kommer nog snabbt in i rutinerna igen...
Idag satt jag och Eva på skolan från klockan 15.00-20-30..mycket flitiga var vi fast sen fick vi bege oss hemåt.. Och jag fick kolla på Desperate Housewives ......som vanligt var det helt underbart!..

Godnatt Sverige


Röjflaggor och Patiensduell

Jag är super lycklig, för jag har kunnat ladda ner MSN MESSENGER på datan!
Ska bara komma in med en email sen så är jag back in msn world igen. Jag har ju haft Trillian innan, har varit okej men inte lika kul.

Paulina vet du vad detta betyder????

SEX AND THE CITY THE MOVIE

Jag är nörd och har varit beroende av serien i snart 10 år. Imorgon är det den 22/10, och det är den dagen alla fans har väntat på. S.a.t.c filmen bara ligger och väntar på lagret för att bli uppställda på hyllorna så att dom kan följa med en hem. Som jag längtat!Ska köpa den imorgon och en massa gottis till. Cosmopolitans hade varit gutt till men det får vänta till helgen :-)
Så imorgon ska jag se den för tredje gången, och den kommer att vara lika bra då. Och lika mycket skratt och gråt..
Blir att ladda upp med mycket kleenex.






Bland annat

Jag har precis kommit hem från skolan..Segt att sitta där efter jobb och allt men det e ett måste...Jaja inte mer tradigt pluggsnack!
Denna vecka är den sista på praktiken iaf och jag är på inlämna, second hand butik.

Bland allt skräp hittade jag ett litet guldkorn. Ett jättegammalt skåp som man kan hänga på väggen (om man vill). Kändes som om ja bara skulle ha det med mig hem. Och jag gillar att kombinera lite modernt och gammalt..Väldigt rustikt skåp och mor o far var så snälla och tog det på cykeln åt mig. Än så länge får det stå i hallen(passar med sittbänken).. Det känns som ett sånt där gammalt skåp man köper hem, så börjar det hända konstiga saker....( spöken!) =).. Åh ja älskar det skåpet !!!

övrigt :Peder är sjukskriven i två veckor ( förtöjning/streckning på ledbandet) Stackaren fick en läskig jättespruta rakt in i knäet på sjukhuset och går nu med kryckor..Men har blivit mycket bättre så skönt de, han har överasskat med middag när jag kommit hem på rast.. Tack älskling, kul att ha dig hemma!

skulle lägga ut en bild på skåpet ( jäklar ja traggar om skåpet!) men hittade inte kamera sladden..kommer upp sen!





Sex laxar i en bananlåda

I´m happy, blir så att jag jobbar bara halvdag imorgon!! sköööönt.,Då kommer jag hem samtidigt som Peder...=)

Nu sitter jag här och äter några avokados...mycket gott, måste köpa fler imorgon. Har nästan blivit som ett beroende:)Imorgon är det storhandling på gång och en massa annat..Om jag hinner så ska jag inom stan och titta efter jeans och vinterjacka..Något som verkligen behövs nu! Dessutom så gick mina favvo tygskor sönder idag så måste kanske ha några nya...

Ska tvätta vid fem idag och blir det inget plugg så drar jag hem till köra mor o far...

Funderar på vad ja ska göra me min blogg. Den är tråkig...Men jag kan inte sånt tror jag.Pöö hjälp..

PS.Tack Pöö för en mycket god cheesecake och te på min rast..Måste spela Guitar Hero fler gånger! Jag ska ju bli rockstjärna en vacker dag. KAN BEHÖVA TRÄNA LITE!!!!


Planer

Här sitter jag, lite smått halv seg faktiskt. Men kan inte lägga mig för att slappa för då blir man så trött och degig..
Har en Köttfärslimpa i ugnen som e baconlindad...Gott men har ätit för mycket kakor så jag är inte så hungrig..
Har praktiserat på café Vittsjö i två dagar nu och det har blivit mycket kakätande, eftersom vi bakat..Får lugna ner mig med det där nu..
Har hela huvudet fullt, över vad jag behöver och vill göra..Får se om man gör något åt det,..ska göra en lista över grejer som jag ska ta tag i...

Göra en egen Vinägrett, recept någon?
Städa och sortera på vinden.
• Sälja kaninungarna+ kastrera Mulle
•Planera min födelsedag
•Planera för Halloween + utklädsel
•Planera en resa till solen så att man har något att se fram emot
•Göra en hemtentamen
•Köpa ny vinterjacka
•Köpa ny kökslampa
•Avfrosta och städa kyl och frys


Härliga Lördag!

Här njuts det i fulla drag av helgen..mysiga lördagar där jag har frukostsällskap av Peder..(och han fixar alltid frukosten och går o köper frallor och sånt,så snäll).. Jag är för morgontrött och vill inte se trött ut när man går ner till affären...löjligt kanske..:) jejeejje...
Jag är så glad för Johanna och Marco vann budet på huset i Farstorp igår, så nu ska dom om några månader bli Farstorpsbor! Och vi ska hjälpa till med renoveringen,Måste ju vara lite delaktig =).. Det kommer bli skitfint där..Va o tittade där igår,potential i might say!

Ikväll är Johanna barnledig så det blir minsann fest,först här och sen får vi se va vi hittar på..

Nu ska jag köra hem till Jenny på fikamys och promenad med svamp plock=)Får ju hoppas att vi hittar!

Trevlig helg!!!


Två inlägg på samma dag, inte illa va?

Så var denna tisdags körare Desperate Housewives slut, mycket bra som vanligt..Sen kom "Christine" som också är mysig..Sen fick det vara bra med tv. (Peder tittar nämligen på Top Gear) Och det är bara roligt när det är feta sportbilar som Ferrari och Lamborghini med.. :-)

Är lite nervös, imorgon ska jag få min halvtidsbedömning för praktiken..Hoppas dom är nöjda med mig=)På torsdag.fredag ska jag vara på hund dagiset igen..Inte konstigt man stormtrivs där! Får ju jobba med både människor och djur...Älskar ju hundar, att man är sugen på hund igen kan man ju inte dölja..
Men jag har ju mina kaniner..Dom är ju 6(!) stycken nu och bebisarna börjar bli stora..Dom är ute och springer nu och följer efter mig nästan vart jag än går. Dom är så himla söta när dom är nyfikna på allt !!!!
Tyvärr så tar ju bebislyckan slut någongång, har annons på blocket ute och närsomhelst ringer det väl någon köpare..Men har inte ringt någon på en vecka, fast Jenny hade en som var sugen på en liten hårboll..

Nu kom precis lille Mulle som ja ska behålla, han har tydligen smitit ut från köket, inte svårt för dem att smita ut från grinden..

Imorgon ska jag försöka sluta tidigare, och bara njuta av livet lite,kanske ut i skogen o plocka svamp..sen städa o plugga..får hoppas att de blir så:)gonatt allihopa

Detta är en populär ställning som alltid är lika söt..en mycket bestämd man!Lägg märke till att Totta har fin pussmun, man måste ju vara fin för kameran ;)Ser ni storleks skillnaden?så söt..lite puss mys+ en godisbit..nawww..Kaninerna vet hur dom ska göra matte ledsen,eller demonstrera för att dom vill ha mer sallad..Äta upp mina växter..(ps.min stackars solfjäderspalm är inte så stor längre) :( En hel hög kort på mina ludna fyrfota vänner! (tyvärr firrarna ni får vara med någon annan gång !) haha

Det var inte igår!

Nej det var de ju inte...Kommer knappt inte ihåg hur man skriver här:)höhö ..Har mycket att göra.Är på praktik just nu.4 veckan eller vad det är e snart över..Har varit kul men man orkar inte med alla skolarbeten man har samtidigt..suck
Allt känns lite piss...

Helgen har varit som den brukar lite party o lite vila..På lördag så är Johanna barnledig!Då ska jag minsann dra ut henne på lajbans! Peders kusin kommer också på besök så vi ska nog äta middag någonstans i denna skithåla..

Är inte så positiv så bäst att ja slutar skriva..Måste till skolan nu , har bara varit hemma snabbt för att äta en macka och hämta böcker...ha de bra ni alla!! :) puss

Mamma o Pappa har äntligen kommit hem från USA, här är dom i Chicago med lite släktingar..har saknat er!

RSS 2.0