onsdags nytt

Gud va skönt ja har varit helt ledig idag..har fått tvättat o städat..Mycket mer känns det som man inte hinner med..jo fixa middag o sånt..Har precis åskat o regnat men nu kom solen igen så ja ska ut i skogen o plocka kantareller..
Var i skogen igår me..hittade två svampisar men slängde dom igen för inte kan ja ju laga nåt på två små kantareller..;)
Efter det så ska jag köra till Malmö och hämta mor o far på flygplatsen..Dom har ju varit i Norrland på bröllop o hela kittet,ska bli skönt att få hem dem igen =) så de ska bli kul..Bilsällskap dit blir Jeffi och vi ska försöka hinna med en god fika på flygplatsen också.. Hmm har nog inte så mycket att berätta..har börjat skola i veckan föressten..
Och hunnit med att få praktikplats också.. Det är inom handikappomsorgen..så ja ska go rundor o vara typ stödperson åt dem,bla hunddagiset ska ja va på...så snacka om att ja e glad!!!! :-)

Näää på me oömma kläder o ut i skogen!!!!

Festivaldax!

6-9 aug är det festival här i stan..ska snart gå en sväng med mor o far o titta.Imorgon ska dom till Norrland och till min kusins bröllop, jag jobbar o börjar skolan på månda så ja kan inte följa med..det e synd de..längesen ja träffade den stora tjocka släkten..=)
Jobbar bara imorgon med sen ledig fredag lördag söndag,,...härlich!på lördag är det förfest/inflyttnings fest hos Johan sen blir det att in till stan o röja loss!..

Har inte festivalen latinotältet detta året också så kan dom skita ner sig..

Segigt..

Vilken kvav luft det har varit idag,har haft en tryckande huvudvärk hela dagen och sov mååånga timmar efter jobbet..Imorgon är det dags för jobb igen och sen är det helg! :) me like..På lördag ska vi va ett gäng på ca 20 stycken som ska paddla i Immeln hela dagen sen ska vi tälta,grilla ,fiska o mysa på någon fin ö för att sedan paddla hemåt igen på söndagen..Får se om vädret tillåter denna rutt..Har sagts att de ska åska och regna..inte så roligt att tälta då kanske..höhö

Skolan börjar närma sig nu,börjar den 11 augusti.känns lite läskigt.Har inte fixat några böcker ännu men ska få låna Lenas böcker så det e bra..slipper jag gå på bok jakt.
Igår var jag i Åhus, rikigt gött i vattnet! Inga problem att gå i!.. Jag sanne och Jeffi va på hundbadet.Jeffi o Sanne har ju skaffat en söt hund som heter Yoshi.dom var här ikväll och fikade och Yoshi fick äta min nalle jag vann på chokladhjulet..=)

Nu ska jag se om jag kan lösa mitt korsord,sen får det väl bli natti....ciao

RSS 2.0