Hallå allihopa igen!

Nu är jag hemma från allt semestrande igen.Först Öland och sen häärliga Bulgarien/sunny beach..Lite färg har man ju allt fått ;) hihi..Nu börjar jag jobba imorgon på schemat så det är slut på lateriet.
Ska snart iväg till stan, så jag får berätta mer sen om hur mitt liv har varit de senaste två veckorna.=)

hej så länge!kram

Sverige-Grekland

Fan va gött!!!Sverige vann över Grekerna.. 2-0 till Sverige..Matchen firades hemma hos Pillan me tilltugg,öl och coca cola:)




Innan matchen har det shoppats seriöst på stan.var sen hemma hos mor o far o åt o fikade,men tyvärr så fick vi ryka ut för Henke hade fått inbrott i huset...stackaren va obehagligt..uusch

bloggen funkar igen

Såja...äntligen går min blogg igen,den har inte fungerat sen dom flyttat den.Men nu är jag här..Och va ska ja då skriva om?Helgen har ju bara bestått av jobb men har hunnit slinka ner nån öl och mingel ändå=) o sen var jag fyllechaffis i lördes...
Igår köpte jag en digitalkamera så ja måste säga att jag är smått lycklig över att äntligen ha en!Den är dessutom ROSA!!!Klart Åsa ska ha en rosa till råga på allt..haha den var iaf på halva priset och väääldigt bra bild m.m

Gick upp samtidigt som Peder idag även om ja va ledig,stolt minsann men det fanns ingen tvätttid så ja tänkte göra annat nyttigt men har inte blivit så mycket vettigt gjort idag , än iaf...Funderar på att åka bort till mamsen o papsen snart o hälsa på...I e.m blir det stan med Sandra...
Ikväll möter Sverige-Grekland i fotboll.Blir kanske en runda till Kings head för att kolla på matchen där,brukar ju alltid vara himla spännande. Får se om det blir en supporter tröja kanske?:-)

Onsdagen

Sommarvärme idag igen,skönt för man är ju ledig! Men peder har bilen så ja kan inte komma mig till havet.Men det hinner jag nog inte ändå.Har tvättkris och tvättstugorna är upptagna hela dagen!...suck får se när jag kan göra det då.Annars blir det att inhandla lite grejs som ja behöver(och säkert massa annat,impulsköp).Kanske ska ut en runda till Jenny också och mingla lite med henne.
Nu ska jag städa golven och köksluckor.Igår kunde jag inte sova utan jag ville bara upp o städa..hahaha ryck man får ibland! Mina städryck brukar komma på kvällar och sena nätter..

Ha en trevlig dag gott folk!

Yoodles!

Nu är det snart läggdags men jag är inte ens trött och dessutom ledig imorgon.Så ja får sitta lite här o häcka :)
Sen jobbar jag tors,fre,lör och söndag kväll så ja missar jeppes student på torsdag! f*n ville dit o fira han..Pöö Gratta han från mig!!!!!!:=)va ju inte längesen vi va små och lekte dunkgömma..

Jaha vad har annars hänt lilla Åsa i veckan..I lördes var det ju fest,gick hem rätt tidigt för ja skulle ju upp o köra till en valpträff i Ljungbyhed.Fick träffa älskade små franska bulldoggar, jag var i himmelriket skulle man kunna säg.Vi gick tipsrunda,jag och Jeffi kom näst bäst så uppfödaren blev impad:)vi som inte ens har hund..Sen grillade vi och lite så.Var där rätt många timmar....det var väldigt trevligt och jag blev ju klart ännu mer hundsugen=)
Igår jobbade ja..Det har ju varit snorigt varmt o idag på jobbet kände man sig helt svettig o rälig även om jag duschade innan jag stack o jobbade..Man ska ligga på playan såna här dagar tycker jag!
Ikväll har jag även kört peders amerikanare för första gången,lite nervös var jag men den va härlig att köra!Sen kollade jag,peder och sandra på desperate och åt "MIDSOMMAR MAT"..myyyycket gott!

Idag kom skattepengarnaaaa!!Blir att spara till resa och hund,men men nu ska ja inte vara tråkig.Tänkte gå på stan imorgon o shoppa lite iaf,Tänkte tom ta mig det stora steget! Att köpa en digitalkamera! Hhaha en rosA!!! äntligen..!!(ps.min nya resväska är ceriserosa.jättesöt)

Bilder från valpträffen Klicka för större..
Älsklingens "brumm.brumm"

RSS 2.0