Helg.

Idag är det en massa saker som händer i stan.Långlördag på stan med uppträdande,SIESTA(för dem som vill) Och cruising.Peder har länge väntat på den dagen så att han kan ställa ut sin amerikanare.Stan är full med poliser och massa bilar, och folk sitter o dricker på solstolar i rondellerna..haha vädret är så somrigt det kan bli, så egentligen borde man inte sitta inne.Men jag o Jenny har var på mackadonkan o käkat hamburgare o glass o sen gått i lite affärer.
Igår gjorde vi nåt häftigt.Vi va ett gäng och med piddes båt så åkte vi kneeboard,vattenskidor och wakeboard efter den.Marco och Henke kom upp på kneeboarden och åkte i full fart.Jag provade 2-3 gånger men kom aldrig upp..fick dock lite äckliga kallsupar från det "superfärska" finjasjönsvattnet. BLLÄÄÄÄÄ
Nästa gång ska jag komma upp har jag bestämt!
Idag blir det att åka Cabbe och ha det kul.Imorgon ska jag åka till fransk bulldogg uppfödaren o träffa massa hundar o grilla.Längtar!!!!!(Hoppas verkligen på hund till hösten)håll tummarna för moi..

HAHAHA KOLLA IN MIN MIN!! Goa Henkes kommentar när han fick på sig våtdräkten:Nu vet jag hur en korv känner sig!!!haha sötebror..
image107


Segovitch updates

Ja idag är man seg o trött,fast det är man väl för det mesta tycker jag:)Varför kan man inte bli sådär pigg som man är på kvällarna ?Jag är kvällsmänniska..Ibland kan jag börja känna för att storstäda då..
Ikväll ska jag jobba några timmar iaf..money!yeeeeah! Hahaha..Igår bakade jag dumlemuffins!gottigotti ska nog ät en snart.Annars så drack jag kaffe hos Sanne och kollade på vad vi kanske ska beställa ur taxfree katalogen när vi åker till Bulgarien.Sen åkte ja till kära mor o far o drack kaffe,åt och sorterade lite gamla saker som jag haft.Men hann inte göra så mycket så får dit o rensa ordentligt nån dag!

På lördag blir fest,cruising och en massa saker händer i stan så det lär va asmycket folk på G!Älsklingen har jag amerikanare också så han har verkligen längtat efter att ta ut sin ögonsten nr.2(som vi kallar den,för jag är ju 1:an) =)

På söndag ska jag på Fransk Bulldogg träff,kommer vara hundar överallt.Vi ska grilla o ut i skogen..Ser jag verkligen fram emot.Jag kommer att vara alldeles salig...it´s heaven...

Måndakväll

Igår var det morsdag,jag och Peder fikade hos mor o far...Mamma fick en orkideé och ett presentkort på städning..hahhaa..Idag har jag också varit där,ätit lite o så sen vi till förmedlingen och handlade litegranna..
Imorgon ska jag nog göra muffins,fast jobbar 14-22 så får se om jag hinner..Måste prova min muffinsform som jag köpte på IKEA,..Vi skulle ju åka dit för att Sandra skulle ha saker till sin lägenhet som hon flyttar till på söndag.Men såklart så köper jag för dubbelt så mycket..haahaha va typiskt..

Fortsätter tjata på Peder om hund,har tjatat hela helgen..På söndag kör jag till uppfödaren på franskbulldogg träff.Vi ska grilla o gå i skogen och jag ska mysa me alla hundar..:)KUL


Fredag

Idag skiner solen åter igen..gött..Igår var jag,sanne och jeffi på tyringedagarna.(Jag vann choklad på hjulet..)Jag o Jeffi åkte hela tre karuseller som snurrade runt runt runt..Vi var där med sanne jobbarkompis gunilla och hennes dotter caroline med son Benjy.Caroline var höggravid och en vecka över tiden.Vi skojade hela tiden om att vi skulle trycka ut den och att nu får det vara dags.sen lämnade vi dom och vi åkte till sanne mamma o åt lite sen och lekte med bushunden Macke:) Sen ringer dom och säger att nu är det dags för Caroline att föda..hihi va spännande synd att vi inte var kvar en stund till på t-dagarna så man fått vara med om lite action =)

Om en halvtimme slutar Peder jobbet och då ska vi gå och äta lite myspys lunch på golfresturangen farozonen..mys med min älskling:) oo imorgon ska jag o Sandra köra till helsingborg och shoppa till hennes kommande lägenhet, Väla,Ikea o Bali:)shoppa!! yeees!

Kolla vilka ankläppar ja har...HAHAHAHAHA
image106

Längtan efter vovve..

Saknaden av djur är total, förlåt firrarna..(hihi men ni kan inte ligga o kela med mig i sängen.och ni har strävt fjäll ingen mjuk päls, men jag gillar er iaf ;)...)Jag som är så djurgalen känner mig naken utan dem. Jag vill så gärna ha en hund!...Peder snälla snälla snälla!!!!Hahaha han är nog less på mitt tjat.Jag skulle faktiskt vilja ha ett intresse, kanske ställa ut eller agility..Ja kommer fortsätta tjata tills jag får en vovvsing, men ok Peder han väl rätt i att det kanske är fel att ha hund i lägenhet.men men..
Jag vill ha en vovvsing till hösten för då har jag verkligen tid att ta hand om valp..nawwwww Desperata jag..jajja..
..( pssst.. har faktiskt kontakt med några fransk bulldogg uppfödare)För det är en sådan vill jag ha:)

image105


Grattis Mamsen

Idag fyller Mamma år..Så klart va jag,Peder,Sanne och Jeffi där med presenter och sjöng lite.och fika med såklart.Fast Mamma tycker inte om att bli firad.Men hon fick iaf ett fint nattlinne av mig som det står världens bästa mamma på...Jättegulligt..hade velat ha ett själv men jag är ju inte en mamma..hehehe

GRATTIS MAMMA PÅ DIN DAG !!!!!!!!!

♥Älskar er så mycket, Mamma och Pappa.Vad skulle jag gjort utan er?♥

image104


Oslotrippen-Kempesucce i Norge!!!!

Får väl skriva lite hur det var i helgen på kryssningen, annars blir Paulina sur på mig=) haha..Hmm vad ska man berätta..
I fredes åkte vi alltså,det var stressigt att fixa allt innan vi skulle åka.Ja o Peder tyckte det va bäst med en liten matsäck så jag handlade lite på bolaget o sen kvantum..Jag Henke o Kalle köpte födelsedags presenter till Martin i stan..Hem o fixa till sig snabbt och sen träffades alla klockan 13.00 på stationen..Tåget gick till lund och sen blev det en dryg bussresa till köpenhamn där båten gick ifrån..Men alla hade roligt ändå vi spelade frågespel och drack bärs på bussen.Dom sa tom till oss att dämpa oss lite för vi skrattade o tjimmade för mycket :) men okej kanske man kan fatta det var ju barn o småbebisar med på resan också..Vi var ju ett gäng på 12 personer också som förde liv..Sen på båten kollade vi in våra hytter och duschade o traggade sen gick vi till deck 9 till Martin o deras "partyhytt", där drack vi champagne och grattade Martin(därför vi åkte ju för att fira hans födelsedag)..jeje..sen åt alla en riktigt god Buffé i restaurangen..mums..
Jaja Kvällen blev party, discotek o skojs..Sen satt vi några stycken i utomhus bubbelpoolen halva natten..Det var kallt i luften men jäääättevarmt i vattnet, det var så himla skönt.

sen gick jag upp vid 08.15 typ , gick ut o tittade lite på oslofjorden och sen steg vi av i Oslo, värsta livet där va..Folk o stök öööverallt..det var ju norges nationaldag och det firar dom med värsta folkfesten..folkdräkter och parader..Hela Karl Johans Gade var fullt med folk så att de inte gick att komma fram knappt..vi käkade lite på ett ställe som hette "Saras Telt"...det var så jäkla kallt o oslo så att jag nästan vantrivdes faktiskt.4 grader eller nåt sånt bara..dyrt var det också, medans dom andra gick vidare till en pub traskade jag ensam kvar till båten..Gick till hytten igen och vilade lite med Peder, han gick tidigare tillbaka till båten.nät dom andra kom tillbaka så bubblade o bastade dom hela dagen ,vi tog det mest lugnt i hytten men så på kvällen blev det fest igen och ännu mer bubblande utomhus..Måste bannimej skaffa en bubbelpool utomhus en dag :) gött va de..

Nästa dag käkade jag o Sanne den goda frukostbuffén vi längtat efter sen var vi framme i K-hamn vid halv tio tiden igen ..Skönt att komma hem igen även om de varit kul.. jag får alltid lite hemlängtan =) Sen var det bara hem o duscha o sen vidare till hundutställningen..

Så nu kan man knappast berätta mer om oslokryssningen..hahahha

Är så glad över mina nya solglasögon också:) Ett av mina älsklingsmärken DIOR..(äkta faktiskt)dom lär hänga med i sommar :)

Guleböj

Idag har det varit jobb o slit men är inte så trött efter jobbet idag som jag var igår.Somnade tom på soffan, det brukar faktiskt inte hända så ofta..Men men det var välbehövligt och ont i magen hade ja......
Sen drog ja till skolan o kollade lite me betyg...Rätt stolt över mig själv faktiskt, denna termin har gått snabbt...Två G, 1 VG och ett MVG...tjohoo i´m proud :) höhö men nu har man kämpat på rätt bra så hur ska man orka med det till hösten?? huuujjj...men tiden går ju snabbt och jag får kämpa..För en gång skull kan de va rätt kul att gå i skolan, och nu är de skönt med sommarlov..
Har precis varit hos Jenny på lite fika o mys, vi låg en lång stund vid den fina dammen och försökte på hennes nyinköpta sköldpadda Tequila att äta sina kräftdjur :)
Nu ska jag och Peder städa lite och sen packa vad man ska med sig på Oslo resan över helgen..Kommer bli kul.Bara såå jääkla dyrt i Norge ju...
Nu ses vi inte på några dagar bloggen...hejåivej puss o KLEM(kram på norska)
Lär prata min skämtnorska en hel del dessa dagar också..hahaha... några exempel:

Krokodil: Pansartax
Vingleflax:helikopter
Brusefåtölj:toalett
Rumpeputs:toalettpapper
Rullebrum:bil
Kempetorsk:Haj

Na na na na..

Det blev soligt idag iaf även om man hört rykten om regn:) me like...Skulle behöva till stranden snart igen och få lite mer sol, men hinner nog inte denna vecka, jobbar onsdag o torsdag o har lite annat att göra..På fredag är det ju oslokryssning hela helgen..Det blev ingen tvätt igår var fullbokat så det får bli ett antal maskiner idag istället.Sen ska jag med Sanne och Jeffsan till tropikstallet i tyringe.Det är gratis inträde och man får gå runt på en bondgård lite hur man vill och kolla o kela med deras djur..bla,hästar,åsnor,lamor,chihuhuavalpar m.m..Mysigt.
Idag ska jag betala resan till Bulgarien,ska ta avbeställningsskydd för säkerhetsskull.Man vet aldrig om man skulle bli akut sjuk eller nåt.

Idag ska jag o Eva till skolan och lämna ett papper som är försenat,hittar inte de riktigt..ojojj får snart leta lite till bland alla skolpapper o dylikt..Vi väntar dessutom med spänning på ett prov som vi skulle få reda på idag.Hoppas hoppas HOPPAS att man har klarat de!!!

Nu ska jag gå o leta efter pappret och ner i frysen och börja fundera över vad vi ska ha till middag idag..


Sunny Beach 21/5

ÅHHHH Nu är det precis bokad resa till Bulgarien/Sunny Beach den 21 juni på midsommardagen.. :D Ska åka med Sanne och Jeffi..Är på Öland den veckan så om jag inte löser det med buss eller tåg på nåt sätt så ska ja stackars Sanne köra och hämta mig på morgonen och sen direkt typ till flygplatsen, hur ska jag hinna packa?hahah..Haha ooooj va långt också att komma o hämta mig...

Äntligen ska man få komma utomlands, och dessutom så ska vi på ett "all inclusive" hotell där man får äta och dricka hur mycket man vill hela tiden så det lär ju bli billigt med maten...Dessutom så är Bulgarien nästan billigare än Thailand priserna, så snacka om att jag ska shoppa!!!Finns en massa märkeskopior och keramiksaker :) wihiiiieee nu har man något mer att se framemot innan man ska börja jobba på schemat hela sommaren!!...

Nu ska ja in och titta på lite bilder..........trevlig dag själv går jag som på en bubbla!Fast den lär väl spricka snart, för ja ska tvätta..hahaha =)



image103

Beachen idag:)

Nu har hela helgen gått men jag sörjer inte för det, är nästan hel ledig denna vecka..Jobbar nån gång bara(ifall jag inte får rycka in nån dag) o tvätt o såna saker men annars ska jag bara ha det skönt..Nu ska det bli dåligare väder i veckan har jag hört, men det har varit sommarsol länge nu så lite regn skadar inte..
Idag körde jag,sandra,sanne och jeffi till åhus stranden..låg och solade några timmar och hade de gött och jag badade tom två gånger:) Sen köpte vi en stor glass..gott som tusan...
annars i helgen har det varit lite fest i fredes, och sen så ölbrännboll igår..det va väldigt nice..Innan brännbollen var jag hemma hos Jenny och hjälpte henne med att bygga en damm..Den blev så hiiiimla fin! Men ack och ve att vara ute hela dagarna gjorde att jag brände mig om axlarna och alla stenar var väldigt tunga..haha men det va mysigt..Vi tog stenar lite varstans och körde tre vänder till skogen för att hämta nya i bäcken...hehe..Jag vill också ha en damm..man blev ju lite avis :)

Ooo föressten rapsfälten blommar ju nu, det var såååå himla fint att köra förbi de gula fälten idag på väg till stranden!!!
Ha de gott allihopa!!!


image102

Söndag

Åsa är lite seg o trött och har snart ätit upp ett halv Finn Crisp paket här framför datorn..dom e så goda..Tur dom är nyttiga annars hade det inte varit bra..
Då var helgen färdigjobbad... Det e skönt det, har haft det riktigt stressigt alltså..Imorgon ska ja också jobba, men vet ej hur länge de kan bli för jag ska följa med en tant till sjukhuset.
Efter jobbet igår så körde jag hem till mor o far, men innan dess köpte jag melon,glass och fikabröd till oss. Sen var jag där hela dan och myste med alla och njöt i trädgården =) MYYYS...Sen drog jag och Sandra hem till oss och vi drack nån bärs och kollade på tv. Sen när hon gått så satte jag igång en film och somnade naturligtvis! Tänk om man försovit sig när man börjat sju? hujedamej hemska tanke..fast Peder hade nog väckt mig naturligtvis.
Efter jobbet idag så var( slutade två) så satte jag mig i bilen och skulle köra hem.. Jag var Trött, Irriterad,hungrig, och hörde mig själv sucka som en jäkla gnällig tant.. Efter all stress och hemska tanter som gör allt för att man ska må dåligt ( JA! du vet vem du är, haaha) så tyckte jag att jag var värd en blomma!!! Blomsterlandet hade som tur var öppet och det blev Två blommor och citrusnäring.. Jiipiiie.. Så nu ska jag faktiskt få städat och pysslat här så att blommorna känner sig fullt välkomna! HAHAHHAA jag är sjuk :)


Så här färgranna blommor blev det, lite färg är bra när man behöver bli upppiggad :-) Mvh Växtnörden alias botanikern Åsa.. ♣

image100BOUGANVILLEAimage101HIBISCUS

Kolla in!!

Den första reklam filmen har kommit och den andra kommer i juni. Jag syns knappt ingenting... :D
Gå in och titta!!! =)


http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=163044

RSS 2.0