Så hiiimla trött

Ja det är precis vad jag är..Har varit hel lång skoldag ida,+ handledarträff inför praktiken.MEN min handledare kom inte ändå så...Inte Evas heller så vi fick sitta ensamma medans alla andra myste med sina :-)Vi hade ju iaf varandra!!! hehehe... Ännu mer plugg i veckan och jobb imorgon, onsdag och fredag kväll...varför hade jag gått med på att jobba fredag kväll???? jag orkar inte mer fan, är så jäääkla sleten asså...Ja vill åka iväg på semester...hehe man blev sugen på det för hör här: Paulina var här ikväll och drack te me macka hos mig. Då ringer hennes kompis och erbjuder en gratis Tunisien resa...IMORGON NATT!!!! Snabba puckar... Du kommer få de så gött Pöö!!!!!!!!!!! Lägg en tanke på oss andra. så är du gullig...=)

Weiii fick sånt galler att sätta för köket av Sanne så att kaninerna inte rymmer när dom springer löst där..För då vet dom att balkongen alltid står öppen, och där finns massvis med maaaaaat! Mina stackars chili växter blev offer sist..

Kvällens fundering: Sova eller duscha innan man sover? fan vad orkar man med...hata måndagar

Stopp

ÅŠã här..Hel tstopp i badkaret sen igår...Sinne!!!!!Provat me Soda...fan vill inte ringa en rörmokare...mucho dinero..
Inte så smart av mig att skrubba kaninburen där kanske men va tusan......suck vi måste ju duscha, går ej i vasken! faaaan.. Någon som har några bra tips?

Jääääääääädrans!


Bloggande..

Här är jag igen..något dålig fortfarande på att blogga..I know...Men men så var det onsdag idag och det närmar sig helg=)Skönt är väl det.För då har man fått undan skolarbete och jobb.Jobbar extrakvällarna denna vecka..Men ska ta ledigt på fredag för då ska jag och Sandra och till Malmö och kolla på en samba uppvisning,en som  vi fått kontakt med och kanske ska börja dansa samba för ska bla vara med där.. Ska bli kul..
I lördags var ja o Sandra i Köpenhamn på shopping och mys..Mycket trevligt.Vi gick tom på två museum.Ripley´s believe it or not och erotik museum..hahaha...småfnitter blev det kan ja säga.....:)
Och igår körde ja o Pöö rundor och shoppade...alltid lika trevligt..fick ju lite köpt som man behöver o kanske inte ;)

Sitter i skolan och nu måste ja o Eva flytta från denna sal för dom ska lektion..hejsvejssss!!

RSS 2.0