Husägare!

Efter jobbet idag så skrev jag och Peder kontrakt på huset. Den 1 september flyttar vi in!
Sju intresserade har hört av sig på vår lägenhet. En har varit och tittat och en kommer imorgon. Kommer sakna vår första lägenhet, men det ska bli så skoj med hus! Men visst är man lite nervös. Jag måste snart börja sortera och förbereda inför flytten....
Återkommer med mer husprat snart, detta lär väl bli en husblogg, om inredning m.m =)

Här kommer iaf lite bildnytt från senaste tiden.

Blubb BlubbHenke och Emelies lilla Misan, (10 veckor)
Jennys stora mage(v29 nu!)Tjuvstart på kräftsäsongen


Fredag igen!

Härligt med fredag igen, synd att man jobbar 14-22 bara. Men ändå härligt med fredagskänslan. Jobbar hela helgen också.. 7-16.30 imorgon. och har min första delade tur på söndag. vilket innebär jobb från 7-13 och sen börjar man 16.30-22 igen. lite kasst egentligen..
Jobbar mycket nu på sommarschemat och det är väl därför man inte hinner med att blogga.. jag har blivit rättt kass på det. Hinner inte med  så mycket annat heller tycker jag. Behöver städa här hemma, så jag får väl ta ett städryck innan jag börjar. Och när ska jag hinna tvätta allt från resan??

Snart är det en vecka sedan vi kom hem från Kreta, det är inte klokt va tiden går snabbt.

Har inte skrivit något om vårt planerade hus :) Tänkte att jag inte skulle skriva något förän allting var säkert. Vill inte se framemot något i förskott typ =) Vi besiktigade det i söndags, det gick la bra. Lite rost på armeringsjärnen på balkongerna och lite andra småfel. Inget jätteallvarligt.
Jag vill så jättegärna flytta till vårt älskade hus!Enda skräcken är att det är så osäkert med jobb och annat i dagens samhälle. Jag har hört med min chef och hon tror att de kan bli rätt mycket jobb ändå till hösten. Så det får man hoppas. Husägaren vill att vi skriver kontrakt nästa vecka!hujedamejjjj! hihi.. jag skriver mer hur de går sen..


igår var enda lediga dagen på veckan och  då passade jag på att åka till stranden, det var skönt som tusan men minus för algerna i vattnet.. det var så geggigt o äckligt...blääää

RSS 2.0