News from Greece

Hej pa er alla som laser min blogg! Ville bara skriva o saga att jag har det jattebra i Grekland(Kreta).. Soligt och skont men maste saga att ibland ar det lite kallt(men det ar ju over 30 grader).Jag har nog blivit bortskamd fran Thailand.
Kan inte fatta att jag aker hem i overmorgon,... Har faktiskt lite hemlangtan, saknar Peder, familj o vanner jattemycket!

Hoppas hettan hemma haller i sig tills jag kommer hem..

Miss ya all! Nu ska jag ner till stranden... dricka en till Mythos, sola och bada litta i havet. livet ar val harligt!

Glad midsommar!

Ja då var det midsommar imorgon. och nu är planerna 100%:iga.. Vi ska vara hos familjen Nordell i vankiva. Var där och firade för 2-3 år sedan också.. Det var mycket  trevligt.. Och jag längtar verkligen efter käket! hehe

Idag har jag egentligen inte tid att sitta här, jag måste växla euro, städa, handla, packa och en massa annat. Just nu är  två maskiner tvätt igång. Det är så kul att planera inför resan. Denna resan har jag inte ens varit nervös för, därför har jag inte heller fixat allt jag måste fixa.. Har tagit det alldeles för lugnt :)
Måste föressten hitta mitt servicekort och pass.. haha så nu kanske ni förstår att jag är inte så förberedd? Men det ska lbi skitkul! Kommer sakna min Peder.. Nästa gång ska minsann han och jag utomlands!
Vi har hunnit spara mycket till Thailand, så vi får hoppas att det blir det!

Ska försöka hinna blogga innan vi åker... Annars får ni alla ha det så superbra hemma i kylan och blåsten! ( åhh nu va ja elak..haha)

sorry bloggtorka..

Bloggen har legat på is ett tag.. och jag vet att jag säkert har varit jättetråkig. Men faktiskt inte mitt fel. Mitt windows har kraschat och den är på lagning hos bror Henke. igår fick jag iaf låna Pidde lilla söta laptop, och nu är jag tillbaka! Tack Pidde!!

Tiden bara går och på fredag är det midsommar. Blir kanske att vi ska vara hos paret Nordell då. Blir väl rätt lugnt eftersom jag åker till Kreta på lördag! gud va jag lälngtar!Det ska bli så himla mysigt. vad ska alla ni andra göra på midsommar??

Idag ska jag köpa en digitalkamera(vattentät och stöttålig) var överallt med Jenny igår och tittade. När vi skulle åka tillbaka till expert där jag skulle köpa kameran, hade vi inte tänkt på att klockan var över 18.00.. och det var ju alltså stängt. Nu kan jag äntligen fota igen!Och behöver inte låna alla andras kamera =)
Fick även åksjuketabletter av jenny, känns tryggt då jag har fått förmågan att bli åksjuk sen jag var i Thailand. Har aldrig varit det förr, vet inte vad som hände. Men tror det är psykiskt sen incidenten med kräkandet på båten, illamående på fiskebåten osv.

Idag kommer Nille och Tessan tillbaka från Bulgarien.. Måste höra hur dom har haft det! Dom kom även på samma hotell som vi var på förra året! :-)
 
Vet ni vad?? Kantarellerna har redan börjat dyka upp i skogarna, så nu ska jag ge  mig ut i naturen och leta efter dom!Hoppas dom inte är lika bra på att gömma sig i år!


Crazy candy frogs

Åhhhh! Idag känner jag inte för att jobba, 14-22. Det är värsta sommarvädret ute ju! Folk här utanför sitter och solar och har picknick, jag är inte lite avis om man säger så.. Om jag hade varit ledig skulle jag åkt till stranden idag.

Nåväl lite att nämna om helgen också, som har varit väldigt trevlig. Svärmor har ju som sagt varit på besök och det har varit väldigt mysigt. Peders kusin sov här också under helgen, han hjälpte till med powermeet också =)
I lördes jobbade jag, sen var det att stressa för att fixa till sig lite. Vi åkte ut till Evas föräldrar i Häglinge, där Eva hade sin 25 års fest och examens party.. Mycket trevligt och god mat.Hennes pappa var dj, bra jobbat Leffe =)

Sen åkte vi in till stan, och sen blev det bilklubben där det var liveband och kryllat med folk! mycket nice!

Imorgon är det avslutning i skolan! Och jag ska ha på mig min fina brosch som jag fått av svärmor Lena :)

Nu är jag undersköterska och har fått löneförhöjning!!!!!!  :P Wiiiiiiiiiiiiie!!!!


RSS 2.0