Jag är hemsk!

Ja det är jag!Hemsk! För jag lovade i mitt förra inlägg att jag skulle börja skriva mer!Men det är så mycket annat i vägen så bloggen glöms bort. Förlåt.
Men idag mina kära vänner ska jag skriva för mammas skull! För hon var lite ledsen att jag inte uppdaterat bloggen på länge, och hon tyckte det var roligt att läsa min blogg!Wiihooo Jag har ett fan, tack Mamsis! =)

Tiden springer iväg och jag känner hur tröttheten börjar komma. Av att det är mörkt alltså. Det är mörkt när man kommer hem från jobbet och det är ju inte alls kul! Känns så konstigt nu när man inte vant sig. Känns som om man inte hinner allt man skulle göra, eller verkligen borde göra!

Vi stortrivs fortfarande i huset! Och idag så la jag lite husarbete åt sidan så att ja kunde åka in till stan. Jag tog en fika med Jenny och lille bebis Isak(två veckor nu!)Det blev lite shopping, sen åkte hon hem. Men jag fortsatte shoppingturen med massa blommor och två berlocker till mitt pandorna armband!
Turen gick vidare till mor o far och där fick ja mat fika och mys! Sen kom jeffi och vi åkte till blomsterlandet. Ännu fler blommor köptes och jag har inte ens krukor till de jag har hemma!
Får väl handlas på Ullared nästa helg! Hoppas det blir!

Nu står föressten halloweenpumpan på trappan och lyser upp fint. Jag har precis rostat pumpakärnorna med vitlök och rosmarin. Så hiiiimla gott! Dom godaste fröna någonsin!

Nu har ni nått att läsa och jag kan sova med gott samvete. :-)
ha de gott!

ok, blogg?Vad är det?

Många tror väl att jag lagt ner det här med bloggandet, men jag har inte haft tillgång till data!
Det har hänt otroligt mycket i mitt liv den senaste tiden ska jag säga..
Jag ska ge er en snabb uppdatering om lite allt möjligt.(har fått låna mobilt bredband tillsvidare! =)

Förra gången jag bloggade satt jag i vår lilla lägenhet i stan i det lilla rummet. Nu sitter jag i "kontoret" i vårt hus i Ballingslöv, och kontoret är som halva lägenheten typ.

Vad har hänt med Åsa?
Karriär: Efter usk utbildningen har jag jobbat som en blådåre, är nu inne på 11 helgen i rad men är äntligen ledig nästa. är otroligt glad eftersom jag nu är månadsanställd istället sen i måndags! Nu har jag schema och är ett steg närmare fast anställd! =)

Hus och hem:Har nu köpt en ny data då den andra var urkass och full med virus. Vi har alltså flyttat nu till vårt hus och vi trivs så hiiimla bra! Kan det bli bättre? Jag fick mitt älskade drömhus, nu har vi 9 rum istället för 1,5! :)

Familjen: Mamma och Pappa befinner sig just nu i Alcudia, Mallorca.. lyllos dom! Och Nille har skaffat bilfirma i Höör.Vi har även ett litet tillskott här hemma, han heter Anton och är en belgisk jätte kanin på 3 mån!. sötnos!

Vänner: Jenny skulle haft sin bebis i Måndes 5/10! Lilla Mini du går på övertid! kom nu! Det börjar även bli nedräkning för Johanna och Marco. 8/11.. bebisen kommer säkert på min födelsedag den 11/11 !
RSS 2.0