Klarar jag att sluta röka?

Tisdagkvällens funderingar.

Varje kväll innan jag ska sova så ligger jag och läser. Väldans mysigt. Men igår kväll var ALLA böckerna utlästa, skvallerblaskorna bläddrade i allt för många gånger. Och t.o.m korsorden var ifyllda eller så var det något ord jag inte kunde som jag bara höll på att bli tokig på! Va f-n ska jag läsa!?

..Jag sneglar ner i korglådan i mitt nattduksbord. Där ligger den.. Boken jag aldrig vågat läsa ut!
Det är en sluta-röka bok av Allen Carr, jag fíck den av en arbetskamrat för några år sedan. Han hade faktiskt slutat röka efter att ha läst den. Om han fortfarande är rökfri idag vet jag inte.
Så jag tar några djupa andetag och sväljer stoltheten, tar upp den...öppnar den.. Och sen kunde jag inte lägga ifrån mig den!
Jag låg och läste alltför länge, men allt som står i den boken är så "Kadiiiing", rakt på liksom! Den träffar rätt.
Sen tycker jag att Allen Carr verkar ha rätt i sina sluta-röka-metoder. Han använder ingen jäkla skrämselpropaganda. LYSSNA!Det behöver inte vi rökare! Vi vet om att det är farligt! bla bla BLA!
När folk påpekar rökningen trotsar vi bolmare den, och tänder en cigg istället!

Vi trotsar! Visste ni tex att stället där det ligger mest fimpar på i hela England, är utanför Englands största cancersjukhus!?

Det sägs iaf att 90% av dom som läst boken har slutat röka. Man får och man SKA också fortsätta röka som vanligt medan man läser boken. Till.. iaf sista....*svälj* sidan...Det står i boken att många läser aldrig ut den pga detta! Men jag ska göra det! Varför inte? Det är självbedrägeri visst är det det. Men jag börjar mer och mer tänka på hälsan, och (lite pinsamt att erkänna men mest tänker jag på..)  pengarna!

Saker som händer om jag lyckas sluta:

*Jag ska ta en utlandsresa varje/vartannat år.

*Köpa ny bil

* Fixa hemmet.

*Köpa en till hund ;)

När man ser det så undrar man... Varför är det inte så lätt att bara sluta direkt? Är inte detta värt så mycket mer i livet än en jävla rykande pinne??????

Svaret är Nej,tydligen inte. Hade jag vetat att jag skulle bli beroende( Man kan bli beroende vid en ciggarett läste jag!) så skulle jag ju såklart aldrig börjat röka. Egentligen har jag väl ingen motivation att sluta just nu, men FÅR MAN NÅNSIN MOTIVATION TILL DET?Man tänker. Jag ska sluta, inte idag." Men imorgon".

Nu har hela detta blogginlägg handlat om rökning. Så nu har vi sagt vad vi känner om det =)

Och snälla! Jag vill inte ha några kommenterar som typ: "Det är farligt att röka..Ja du klarar det!" eller ja ni fattar kanske ;)

Trevlig kväll! Nu ska jag ut och röka :) haha Ingen är perfekt ;) !!!!(Nä skojar..JA men man fick ju röka samtidigt som man läste boken!Och därför är det många pluspoäng till denna metod!)Svenska Hollywoodfruar

Äntligen var det dax för säsongspremiären av SHF! Jag älskar det programmet! Känns som att man flyr den grå vardagen och slentrianen lite.. Glamour! =) hihi.. Min USA feber blir inte bättre! Skulle så gärna vilja åka dit och se allt man har sett på TV under sitt snart 25 åriga liv!
Jag( som säkert så många andra i Sverige) lever nog den amerikanska drömmen! '

Maria du är grym! :) 

Hyr en designerväska!

Precis som Carries assistent i SATC filmen gjorde... Hyr en designerväska vettja!

När jag såg att denna sidan fanns så tänkte jag, jippiii det ska jag göra! Sen såg jag priserna..

Jag sparar nog hellre dom pengarna till att antingen köpa en fin väska själv eller njae.. lägga pengarna på något.. hmm...viktigare!! :)

www.hyrvaskan.se  less..

Ibland blir man bara så jävla less..

... Men va fan.. Inget ändras genom att jag sitter här och klagar.. Hejdå


oooyeeeah

Ullared blir 23 oktober :) NIiiiceeee.. Men jag har sånt dåligt samvete, för då missar jag min älskade gudson Isaks 1 årskalas.. :( Hur ska jag göra.. Dom andra kan ju inte heller nån annan dag direkt. Och det är inte smart att åka efter löning....
Får ta och fira han riktigt en annan dag kanske!!!! =)

Efter en god middag med middagsgäster och gott vin, så blir det lite godis och soffa nu!
Imorgon är det dags för en ny arbetsvecka igen, vilket inte gillas.. Däremot så blir det spanska på kvällen, och det är riktigt skoj!!

Trevlig kväll!

Oktobermånad

Lite saker som händer denna månad:

*Ska antagligen till Ullared denna månad, (alternativt nästa) Och är fortfarande chockad av vems idé det var! Peders!!! Ja. Jag trodde jag skulle falla ner som ett asplöv till marken när han sa det!.. Jag har aldrig varit på ullis med honom...Och min kära bror Henke ska också med..Kan bli intressant med två karlar med noll tålamod:)haha

*Kanske värt att nämna är att jag har börjat på nytt jobb.. Fast tjänst denna gången, vilket känns toppen!
(Dock hade jag hoppats på att den fasta tjänsten skulle vara på mitt gamla jobb.)

*Lizzie är parad! Nu får vi se om det blir valpar!!!! =)

*Planering hurvida jag ska ha en 25 årsfest i november eller ej.. ska man eller ska man inte..

*Spansklektioner!!!!

*Svamp plockning i massor innan den tråkiga vintern kommer!!

Thats all for me folks.Over and out.RSS 2.0