Reeeelaaaax

God kväll alla läsare..
Här sitter jag med en ansiktsmask i fejat, lite dödahavslera och papaya extrakt. Den är verkligen jättebra, måste snart köpa ny dock. kostar fan skjortan med bra såna med naturliga ingredienser..Vill verkligen shoppa den här månaden men får bli spara pengar. Man är ju en fattig student som jobbar ibland bara, då får man leva på nudlar ..Haha nej ja o Peder brukar faktiskt äta lyxigt ändå..Jajaja..
Det har inte hänt så mycket på den här fronten. Idag har det varit skola för min del. STORT medicin arbete som ska vara inlämnat senast söndag. Ska dit imorgon med Eva och göra klart skiten :)

Känner att det börjar bli stressigt nu, slutproven närmar sig med stora steg och jag känner att det nästan gått för snabbt med första terminen..Det är mycket "måste göra" saker nu hela tiden, jag ska nog ta en dag då jag pysslar om mig själv, lite hemmaspa sådär.. Lite relaxation..

image89

Annandag Påsk.

Atjooo!!! Uf! Ja är jätte förskyld,det går inte att andas genom näsan men hoppas jag blir kry snarast.Imorgon ska jag ju jobba o göra en massa så då får ja inte vara sjuk..,o en massa skolarbeten som ska in den här veckan också..
I helgen så har mor o far haft släktingar på besök, så jag o Peder har varit och ätit påskmiddag..På kvällen blev det joddla med siv på björket.Fan va ja hatar björket! Var inte där länge, värsta trångt så man fick panik.Alla puttades o sånt..Nej nu ska jag aldrig mer till björket.Har aldrig gillat det stället heller..HATA!

Idag ska ja o Peder kanske bowla, får se om Paulina jobbar :) Då ska jag nysa på henne..hehe

Tog lite bilder på djuren hos mina föräldrar(missade kaninerna men ska ta på dom sen)
Visst är dom söta?

Kurre                   Emma               P.J                    Malen Omar
      ♥

Vårvandring

Idag har jag och Paulina varit riktigt duktiga.(och hunden totte också såklart). Vi gick i nästan 2 timmar på HLM gården,skönt med en promenad i skogen.

Åsa-Vi går säkert vilse eller nåt Paulina,det hade varit så typiskt oss.

Paulina- Neeedå..

Men det gjorde vi, vi gick en lång bit och fattade sen inte vart vi skulle gå så vi gick tillbaka hela vägen igen.Vi fick lite påskris plockat och dom står tjusigt i en vad nu...
Totte hade en "frotté handduk"på sig men det förtäljer inte historian..hahaha..

Här kommer lite vackra(endel inte) bilder från våran skogs vandring..


Min helg

Idag är det måndag, och vädret är väldigt konstigt idag. Det har länge varit vårväder,kallt men rätt soligt endel dagar.Så imorse går jag upp, tittar ut igenom fönstret och får en smärre CHOCK. Vad in i hela ***** ???
Det flög stora snöflingor förbi fönstret. Tjahapp då var det vinter igen, men men ända till april kan allting hända. Solen lyser lite också så jag hoppas det smälter bort snart..

Ska berätta lite om min helg:

Fredag,
jag jobbade från 14-22.30 . Peder sa till mig innan jag åkte till jobbet att han skulle åka och köpa överasskning till mig :) Wihooo va spännande. Så jag skulle få de när jag kom hem på kvällen. Efter en stressig dag så gick ja till Johanna, för där va peder och marco och dom satt o pratade lite och drack nån öl. Vi spelade lite yatsy( första gången ja spelade de, och vann! :) Sen gick vi hemåt och då skulle jag få min överasskning, fast det var inte bara en utan flera...

Först fick jag ett USB minne och en sån sladd så man kan koppla datan till tv:n.

Sen fick jag gå ut på balkongen och vänta på att överasskning nr2 skulle plockas fram.Jag gick in och på bordet står det en stor låda med nya data HÖGTALARE!! Hur många som helst så ja ska få bra ljud, och väldigt snygga. Och en sån fin subwoofer :) Okej Åsa säger peder nu är det en överasskning till. gå ut på balkongen.. Gjorde det sen fick jag leta.. går in i köket och på spisen står det en fin 20 tums LCD dataskärm! Som jag letat länge efter en sån. Peder visste verkligen vad jag ville ha.. Såå söt du är älskling! tackar man tackar! hahaha .. så fint är det på databordet nu...:)

Lördagen bjöds det på lite afrikansk dans, kul och uppfriskande som vanligt.På kvällen blev det melodifestivalen och uppfriskande drinkar :) Sen lite sharkys och sen hem.. Var väldigt roligt!

Söndan bestod av slappa,film och revbensspjäll..I love it !



image78




Åso bloggar igen...

Japps så var man här igen.. Orkar inte titta mer på tv nu. Har jäst tillräckligt!Hahaha nämen så här var det att Jag,Sandra o Pillan var på gamla "kossan" och fikade med Henke och "Norre", sen körde vi till maxi och handlade lite.Peder ringde och sa att han skulle göra en massa pannkakor till oss så vi fick köpa lite till de me.. Vi käkade en massa goa Peder pannkakor, sen blev Pillan sugen på choklad och gick o köpte det och rulltårta..Jo sen åt man lite till.. Jag vill inte leva så här onyttigt!
Jag hör Anna Skipper i huvudet hela tiden.. " Åsa, du stoppar i dig alldeles för mycket transfetter"!  HAHA=)
Nää får jag bara den där motivationen som ja fick förra året, så kan jag! Jag vill inte att greenpeace kommer och kastar i mig när jag ligger på stranden, bara för att dom tror att jag är en strandad val. Hahaha den e rolig!
Jajaja sen har vi tittat på Rent hus och flickorna åkte hem för en stund sen..


Jag orkar inte gå i skolan imorgon, men ja måste.. Fast jag är ändå glad att jag utbildar mig så ja ska inte klaga! Men fan det är ändå roligare att jobba har jag kommit på...Ska jobba kväll på fredag, skojs ..money money..


Mandelmassa

Morrn Morrn...

Klockan 10.30 är det skola som gäller,sen ska vi jobba lite med grupparbetet..Ska nog snart hoppa in i en varm go dusch och sen fixa till mig lite.Blev lite deprest när jag gick ut på balkongen och såg att vädret var tråkigt,lite sådär småregn..Så man känner sig svettig i hela huvudet när man går ut och håret växer till sin dubbla storlek, så jag ser ut som en lejonhane.  :) Knappt lönt att platta alltså..
Igår kom en tråkig nyhet, En jag känner har dött. Tycker synd om dig ****** som hittade honom alldeles blå..Usch varför händer det så mycket sånt?Unga människor man har skrattat och haft roligt med dör..Det är inte rätt.
Men man kan inte deppa ihop, bara bli starkare,och vara glad över att man har sina nära och kära..Och inte ta dem för givet.Nog om tråkigheter...

Om det blir fint väder i helgen så tänkte vi dra ett gäng o grilla, säger inte vart för då kanske ni kommer dit o sabbar!hahaha..Så det får bli grill invigning det här året.Sen ska det grillas mycket feta svåliga stekar och smör indrypta fiskar..=)


Veckans plus
: Löneförhöjning. Det är inte fel det alls, så nu tjänar jag äntligen över hundralappen! :)


 


Tuesday

MMmmmm Sitter o dricker mitt Kaffe med sojamjölk..Pöö tyckte jag skulle skriva en ny blogg så det får de bli :) Det som Paulina säger står i min makt att göra..hehehe..
Idag ska jag tvätta, så jag ska snart ner med den tunga tvättkorgen till källaren..Sen blir det nog städa lite här.. Jag ju jobbat från 14-22 hela helgen och kväll igår med ,så då orkar man inte städa undan när man kommer hem.
Men fan va ja gillar att jobba kvällarna!Det är nice men fattar mig inte på det här skitet med "intraphone". Då ska man knappa in koder och sånt på vårdtagarnas telefoner när man kommer och går..Det får gå men tycker man känner sig lite otrevlig att man måste gå till telefonen direkt. Om det är en med "guldfiskminne" så glömmer dom ju bort att man ska göra så.. - "Varför ska du prata i min telefon"?typ så....

Den här vecka är det lite skola som gäller, vi ska även ta tag i grupparbetet.På lördag är det min dans igen, skojs!
Den 30 mars ska jag med Paulina o hennes mamma o några andra träffa ett medium. Det ska bli riktigt spännande, fast jag brukar vara nervös för sånt också. Men det är en skräckfylld upplevelse..När jag var på Terry Evans seans fick han kontakt med Tano. Det var känslosamt...

I fredags så var jag,peder och pillan på middag hos Danne o Carro. Dom bjöd oss på god ungersk mat och vi satt på deras nya fina stora balkong(avis) och myste..Med nakenmarsvinen Siv och Gullan i knät, Jag ochh Peder ska passa dom när dom åker utomlands. :) JIpppiieee

Nu får ja ta tag i tvätteriet!hejdååå


Saknar

Hittade lite bilder på några djur jag haft genom åren(långt ifrån alla, men men)

image75
Mina dvärgpapegojor:Baltazar och Verdi,Verdi till höger bröt benet när hon var ute och flög, Visste ej om det var en lättare stukning.Väntade några dagar och handmatade henne.Men hon dog :( Baltazar blev deprimerad och dog av sorg inte alls lång tid efter.För ca ett år sen...
image76
En suddig bild på Bonnie,min lejonhuvudskanin.Är mamma till Totta och Zorro som bor hos mina föräldrar.Hon dog några veckor efter hon fött dem..snyft:(
image77
Timothy, mitt marsvin som jag var inne hos vet. ofta med.Hade förstoppning och dog av det tror jag..

Usch ja saknar mina älskade djur jag haft! Vill så gärna ha husdjur men så sorgligt när dom går bort...

Härliga våren!

Idag kändes det verkligen att det var vår i luften, solen har skinit hela dan. Då blev man pigg minsann o gick upp tidigt..Har varit flitig och städat hela lägenheten och putsat fönster och vårplanterat mina blommor..Citronträden blev nog glada att dom blev av med den där torra gamla jorden :)
 Så efter flera timmars städning ska jag slappa lite,för klockan 18 börjar jag jobba..Jobbar imorgon kväll också och Lördag/Söndag kväll..Ska bli roligt faktiskt,fast det är mycket nya vårdtagare att hitta till =)

Nu kom peder, han försökte skrämma mig men lyckades inte...haha hejsvejs

shopping&jobb

Hej alla glada..Idag har jag och Pöö shoppat en massa,som hon skrev i sin blogg.Varit på äventyr..
Vi skulle egentligen lite oskyldigt till Mixhuset,första gången jag var där.. Hittade inget att köpa men var så shoppingsugen så vi for vidare..
Men en digital våg hade jag tänkt köpa så vi åkte till Ö&B och där hittade jag en våg ja köpte och lite annat smått o gott.Sen åkte vi till Ösbab...Massa fint... Pöö köpte inget, men jag inhandlade en ny rund fiskskål,färska örter o citrusjord..Sen till blomsterlandet och där köpte pöö en kruka till sin yuccapalm där hemma :)
Ja ni.. sen åkte vi till hund och katt och jag köpte två kampfisk honor till Oswald..Trodde han skulle bli glad för sina två flickvänner, Sigrud och Berta. Men han e lite dum mot dem..Får se om det blir bättre ..




Klockan sju började ja jobba för kvällen och kom hem för en halvtimma sen ungefär..Nu blir det mys i soffan..
trevlig kväll!

The Partypringles(sandras "welcomehome party")

♥Sandra,Jenny och ja...
image72

♥Jenny,jag och Pillan bjuder på lite skönsång..
image73


lite uppdatering

Söndag idag, och skola och eventuellt jobb gäller i veckan igen..
Har varit jätteseg idag, men tog det lugnt igår. Dansade,tittade på melodifestivalen och sen var jag fyllechaffis till sent så nog därför jag är trötter..I fredags däremot så var jag hos Sanne, vi drack lite bärs sen gick vi till sharkys..Men vi var inte så länge där och gick till Marco istället.
Imorgon så ska jag,Eva och Erika till skolan och få undan lite work..Har datalektion den här veckan också bara för att läraren inte ska vara där nästa..blää inte mer lektioner:)Kommer inte ens ihåg vilken tid det var eller nåt men jajajaja får väl ta reda på det.

Nu har jag börjat fundera på att köpa den där drömplattången(är den bästa jag nånsin provat!)Kostar tyvärr 1999:- och lite av pengarna går till rosa bandet. Den fungerar tom som locktång och det är typ laserstrålar i den..Måste ha den!!!Ska köpa den såsmåningom..Är den inte bedårande vacker??? =)
image70


RSS 2.0