- advent runt knuten

♥ Lizzie. Så heter vår härliga Grand Danois flicka som jag hämtade förra söndagen. 15/11. Har aldrig träffat en latare och goare hund! hehe Kaninerna var väl inte överförjusta av henne, men jag hoppas att det går bättre:)

På söndag är det advent. Och på lördag ska jag på adventspyssel hos Paulinas mamma Mia. Det ska bli mysigt, ska se om jag kan få användning av min nya limpistol:) Har alltid velat ha en sån! Jag har inga speciella ideér. Fast har köpt lite spansk mossa och tänkte göra en fin grej där en orkidé är inblandad:) Måste köpa ståltråd och en ny orkidé då också:) Det får jag göra imorgon. Och imorgonkväll ska jag och Lizzie till Madde på tuppenware party! Ska bli kul och se hennes lilla bebis Ozzy också! :)

Föressten nu har Johanna och Marco fått sin lille kille. Det blev en Milton=)
 
Och jag ska vara fadder till Jenny och Tobbes lille Isak. Åh va mysigt. Jag kommer verkligen att bli hans tant Åsa=)

Nu ska jag gå o städa och känna mig duktig över att jag har uppdaterat bloggen..ω


så var man 24 :)

Nu var man ett år äldre, fyllde 24 igår 11/11. Det var inte direkt den roligaste födelsedagen i mitt liv. Jag jobbade hela dagen och stressigt var det också som bara den! Men idag kom familjen och firade mig.. jag bjöd på chokladtårta, mammas bullar och kaffe såklart!
Planen var först att bjuda på kalkonmiddag men det får bli någon annan gång! Förhoppningsvis har vi hunnit köpa större köksbord då!

Jag har även hunnit städa en hel del idag!Och vi har haft trädfällare som tagit ner vår stora björk! bra att vara ledig, men har märkt att man oftare blir tröttare när man är ledig än när man jobbar! som nu.. nu e ja riktigt trött men Peder köpte en flaska gott vin till mig innan idag(Dr Faust- den bästa), så man fick ju ta ett glas.
Nu ska ja slappa efter dagen och titta på kung av Queens säsong 5. Har fått låna båda säsong 5 o 6 boxen av Sandris.. thank u Sandr´!


gonatt!

Saker man vill ha!


Listan är lång men bland annat:

En Grand Charokee, svart eller en annan ny fin JEEP går bra också! :-)haha

Något för mig! Rosa Diskmaskin! pris?
Maskroslampa IKEA 799:-. Ska köpas på fredag!

W595. pris?Har beställt den faktiskt, kommer om en vecka!

  Vitrinskåp i New England stil!Ge mig! Var får jag tag i ett typ sånt här? Finns ett större för köket på Bromölla möbelaffär. 15000:- . Näädu sicka priser, hemskt!!

 Vill ha snygga skinnstövlar! Dessa är också så snygga! 599:-

Har önskat mig denna klocka till mitt pandora armband! Åhh vill ha! 1275:- :(


Fyller år nästa vecka! 11/11

News!
Någon som vet hur man ändrar format på bilder??

VECKO NYTT! (låter som en veckotidning eller hur?)
*Tråkig dag, tråkigt väder, jobb jobb jobb men LEDIG imorgon, då kommer Paulina hon ska pigga upp mig, och jag henne!Tills dess ska jag baka muffins och hon ska få flyttlådor. och DH!

*Ska hinna göra lite i huset imorgon, struprännor och kaninburar ska rensas.

*IKEA på fredag, Ullared på lördag och antagligen hundtitt i veckan eller nästa. Beror sig på, ägaren ligger i influensan.Blir det fodervärd till en Grand Danois? Hoppas :)

*Ska så fort jag kan till Norra Skåne och rota i dom gamla arkiven efter bilder på vårt hus!RSS 2.0