god fortsättning på er alla..

Då var juldagarna slut och man väntar på att nyårsafton ska komma..

Julafton var enligt traditionen:) Dopp i grytan vid ett tiden.. julklapps öppning(blev tidigare i år), kalle anka, julbordet tog vi på kvällen.. vi spelade monopol tre gånger också.. hihihi va kul..ja vann inte en enda gång, inte ens när vi satsade om pengar :D vi gjorde lumumbas...gotti gotti.. Pappa öppnade tom rom flaskan från dominikanska rep. dagen till ära =)
de va mycket mysigt och man åt som en galning, plus julegröten på kvällen :) tack mamma o pappa för allt!

På juldagen spelade jag o Peder bowling med Brodd och Ronny, jag vann 1800 på jack vegas maskinen, en lite extra julklapp :) hihi.. sen käkade vi på infinity på kvällen, och sen blev det fest, bla hos Lina och hennes inflyttningsfest,,., shit va folk de var! livat som sjutton =) igår var man rätt trött kan ja säga...

Ikväll så ska jag o Peder spela bowling med Jenny och Tobbe och äta en buffé där...kommer bli mysigt..sen vet ja inte vad som händer...

har inte bestämt vad vi ska göra på nyår heller, vad har ni alla andra för några planer??

Lussebulle

Ingen har väl kunnat undgå julstressen, den e faktiskt rätt jobbig tycker jag.. Vet inte ens om ja ska julpynta något..annars brukar ja göra det några dagar innan julafton. Igår julstädande jag o peder som galningar. Sen handlade vi på Maxi(som var överfullt me stressade människor.) vi tog en julfika hos Åke och Kristina, sen hämtade jag Jeffi för vi skulle baka lussekatter.. (första plåten brände ja såklart).. vet inte om julkänslan kommit något ännu, har inte ens gjort en liten "bonzaigran" som ja skulle..inget vettigt gjort alls..hehe.. senare på kvällen hälsade ja o peder på "farstorpsborna", Marco, Johanna o Oliver då alltså. Jag fick en julklapp av dom..tjohoo ska öppna den imorgon! spännande.. Av jobbet fick jag en juicepress, jiipppii! kunde inte hålla mig att öppna den..

Imorgon blir de mys me hela familjen plus respektive...bla dopp i grytan,kalle,julklappar o julbord.mysigt.. tänkte göra lumumbas också =)

köpte monopol-pamp i paradiset igår..Ja,peder o jeffi spelae det idag, peder vann  :( grrr.. ska minsann vinna över han nästa gång! ja e ingen bra förlorare, men en ännu bättre vinnare!!!


Jordbävning 4,7!

Ja ni det är ju alltid trevligt att vakna upp till en jordbävning som vaggar en :) Men gud va sjukt alltså! Tänk att man varit med om det nu också, I SVERIGE, skåne!!! 
Jag var lite halv vaken när det hände, Peder hade precis åkt till jobbet och jag hade planer på att sätta på kaffe, men tror jag började slumra in igen.. Helt plötsligt började det skaka lite och vinglasen i vitrinskåpet plingade som sjutton..Samtidigt var det ett burrande ljud som ett tåg långt bort typ..Jag som är så rädd för jordens undergång kände hur hjärtat frös till is och jag tittade ut genom fönstret för att se om det kom en komet typ..haha tänk på att ja va sömnig..
Efter en stund tänkte jag att det är säkert grannen som bankar i väggarna eller håller på me nåt så ja gick o la mig igen, men det tog en bra stund innan vinglasen slutade att låta.. inte kunde man tro att det var en jordbävning!?Jag tittade inte till djuren heller för att hur dom reagerat.. Djur reagerar långt innan när det händer, med magnetismen och sånt(tänker på tsunamin...usch).. Pratade med Vicke, och hennes kanin Ludde hade flytt under sängen och fåglarna flaxat omkring som bara den..

Även om det var otäckt så vill jag faktiskt att det ska hända igen!!!:) en liten då alltså.. Inte den som pappa var med om i San Fransisco där han fick hålla sig i en dörrkarm för att inte ramla omkull...jag är hur pigg som helst och tycker det är jättespännande, vilken ny energi man kan få av en jordbävning va!? haha.. Jag känner för att läsa om allt som har med jordbävningar att göra!!!

epicentrum var en kilometer österut om sturups flygplats, tänk va dom kände där då!


Bloggpaus?

Medan KENZA,Blondinbella och hela bloggsverige har skrivit vidare om sina liv så har jag tagit en liten bloggpaus..

Det är nämligen så att svärmor Lena har varit på besök från Umeå. Hon har varit här en vecka och igår ikväll körde vi henne till flygplatsen och vinkade hejdå..Har varit jättemysigt som vanligt att umgås med henne, och nu har jag ingen kaffekompis..Får lära Peder att dricka kaffe nåndag(men kommer nog inte att lyckas, ha ha)

Helgen har varit så här för er som är intresserade:
På fredagen så gjorde vi lite nytta här hemma, sen på kvällen så var vi bjödna till Marco och Johanna på julbord :) Det var väldigt roligt, gott me julmat och ris ala malta till efterrätt =)sen var det härliga förfriskningar, tyvärr fick vi åka hem rätt tidigt(01.00!) för vi skulle åka till Köpenhamn på lördan.  
Som sagt så blev det Köpenhamn på lördan, vi va ett stort gäng.. Det blev Hard rock café (såklart!) Jag och Sandra fick våra mumsiga Strawberry Daquiris och sen käkade vi.. Tyvärr blev det inte min älskade american brunch som ja älskar där.. Jag åt en twisted chicken mac and cheese.. de va rätt gott men dom andra var inte så nöjda me sin mat..:( synd de ju.. efter vi hae varit där ett bra tag och hängt och druckit en del så gick vi till en engelsk pub- The old english pub heter den.. Vi var inte där så länge för det var ju egentligen julmarknad på tivoli som vi skulle till..
sen va vi där resten av tiden..mysigt me alla lampor. Karusellerna var öppna tom! Vi skulle åka den läskiga berg och dalbanan men så var det så komplicerat  att köpa biljetter så det fick va.. Nu har jag äntligen fått smaka på lumumba, som dom hade överallt inne på tivoli.... Består av rom, varm choklad och vispgrädde on top! Sååå himla gott.. ska göras här hemma under vintern har ja tänkt =) Väl hemma i Hässleholm var det lite fest hos Niklas och sen blev det Qbar, like always.. höhö

Jullovet började i måndes förra veckan, såå himla skönt med lite semester från allt pluggande! Det där provet som jag inte pluggat på fick jag MVG på ..fattade ingenting..haha men så jääkla kul! ja bara skrek! Nu har ja två MVG,1 VG och ett G.. är riktigt stolt över mig själv, det får man inte glömma och säga ibland!För i gymnasiet var ja ja så skoltrött så jag orkade knappt bry mig :) 

Nu börjar julen närma sig..Och denna vecka är det tänkt att julklapparna ska vara köpta, dom flesta iaf..
Snart så ska mamsen o papsen komma o hämta mig så ska vi åka till förmedlingscentralen o kolla lide.. Så nu ska jag fixa till mig minsann, men en kaffe hinner ja med innan dess....


sömnlöst värre..

Finally! Fredagen är här, och måste säga att den här veckan har gått jättesnabbt..Igår var jag hemma och städade, bla kylskåpet fick sig en skurning..På kvällen var jag hos mamsen o papsen, jag åt en massa kakor och sen bakade mamma lussekatter, jag var personlig "russinisättare"..haha.. Jeffi kom förbi också, och vi gick ut i den härliga snön och kastade snöbollar. Men jag råkade slå till Jeffi på näsan så att hon fick näsblod. Förlåt Jeffi! Iaf så var det in med bomull i näsborrarna(hon blödde ur båda, konstigt.) Sen fortsatte vi efter en stund! haha..Fast först täckte vi över snön, för det såg hemskt ut blodet.. :O  Henke och Emelie kom förbi sen också, och vi körde hem dom.. Men det blev snöbollskrig där också, Henke och Peder är ju helt galna..hahaha!!
Man blir som barn på nytt när det kommer snö, jag tycker mest om sommaren men vintern har sin charm när det ligger snö på marken.. Det kändes som jag fick helt ny energi nu när det snöade...supermysigt..

SÖMNLÖS: Jag förstår inte varför jag har fått så svårt att sova, har varit så länge nu.Ibland är jag jättetrött i soffan men när jag väl lägger mig så blir jag pigg, och tänker på allt som måste göras hemma, vad man ska göra nästa dag. Det värsta är när man börjar tänka på saker som typ döden..Klockan halv tre inatt gav jag upp. Jag låg i sängen med cdspelaren och lyssnade på musik genom hörlurarna, hittade inte min Indianskiva som jag brukar kunna koppla av med, så det fick bli Bob Marley, kände mig lite sömnig ,men blev glad av den musiken märkte jag :) Nää här kan kan jag inte ligga, så jag gick upp och kollade på tv. Där brukar jag kunna somna..På Hallmark gick det två spännande filmer , då kunde jag ju inte sova bara för det..Den sista filmen var klar klockan 6 (!).. Då ringer Peders väckarklocka, jag gav upp och satte på kaffe istället..Sen kände jag att jag kommer ju vara helt slut om jag inte sover några timmar iaf(kanske ska hjälpa Henke att flytta idag också) Vid sju tiden lyckades jag somna... äntligen!sen sov jag nån timme, gick upp, o sen gick ja o la mig igen till halv ett då Peder slutar jobbet.. Är rätt pigg nu ändå.. Alltså vad ska jag göra!? Tycker jag har provat allt, kamomill te m.m ...Har ni några bra tips?



När ja o Peder kom hem igår så fick jag äntligen se "sista dansen" ( en gammal klassiker, men ej så bra som när man va liten) Jag öppnade en god öl jag fått av Henke och gjorde gott tilltugg till de.. Vitlökskorv, cheddarost och kalamata oliver.. MUUUMS redigt gott öltilltugg =)



ost,korv,oliver&BEER



Dagens nyheter

Ja e trött..riktigt trött....Först va jag o Eva i skolan och sen var det dags för andra flytthjälpen denna vecka..Det var dags för Johanna,Marco och Oliver att flytta till huset i Farstorp.. Igår var jag o sandra där o hjälpte henne att packa ner..Halv 2 på natten gick jag därifrån men vi hade fått mycket gjort..Eller hur Johanna,visst är vi flitiga?? :-) Det kommer att bli så hiiiiiiimla mysigt,men jag kommer sakna att ha dem i närheten!
Dessutom är det så mysigt att det ligger fin snö på marken, hoppas att det inte blir ishalt och slaskigt. För det är det värsta som finns..Tror faktiskt jag ska gå o lägga mig snart..Zzzz innan jag somnar här.Tror jag ska lägga mig o läsa lite, det var längesen(vill ha en ny spännande bok).. Vi ses imorgon! Godnatt bloggsverige!


flyttlass m.m

Snart läggdags men får skriva en till blogg för Paulina ville det :) Bla vad jag hade köpt på Ullared...hihi hur ska man kunna räkna upp alla grejor? :)
Iaf så har Vicke snart alla grejer till sin lägenhet..Har varit där flera timmar idag och bärt låda efter låda:) men kul har det varit och som belöning så bjöd Vicke på Mcdonals käk.. Tack så mycket Vicke!Vi hämtade också soffa på jysk som hon köpt. Det var en väldigt mysig,ljus och luftig lägenhet hon skaffat..Med stora fönster som jag gillar :) kommer bli hur fint som helst. På fredag tänkte vi kanske vara där o pyssla och dricka vin samtidigt, hade varit supermysigt..sånt är så kul!..:-)Sen när jag kom hem så kollade jag o Peder på färjan(blev sugen på kryssning) och drack glögg o åt lite pepparkakor.. Med ädelost på..mums!

Här kommer lite om vad jag köpte i Ullared...

Kläder givetvis(och jag hittade en dunderskön jacka att ha nu i vinter)
♦Parfym
♦tvättmedel, sköljmedel,duschcremer,tandkräm och såna nödvändiga saker..
♦julduk,julpapper och såklart en adventsstjärna!(vit me glitter på eller nåt)
♦Kaninmat och lite mat till oss, bla en jääääättelång vitlökskorv(som jag senare såg att det var hästkött i!)
♦en ny skärbräda i bambu som var jättesnygg..
♦Väska i metallicfärg typ..
♦En stektermometer(har jag länge önskat mig, och fick användning för den igår på vår jättestek i ugnen ...)
♦övrigt vad jag kan komma på nu är tejp,salladsbestick,tavla,sjal,godis,kuddfodral... ah såklart blev det en massa smågrejer och plånboken tog lite stryk..haha!




RSS 2.0