pyssel kvällen

Efter allt plugg idag så kom Pöö och hämtade mig på skolan..Vi körde till Mixhuset och handlade lite pyssel saker, bla canvasdukar,penslar och såklart färg. Sen blev vi sugna på varma mackor så vi körde vi till coop och handlade saker till det.. Det blev såklart lite extra grejor.. Brownies,, bok till Pöö och en ny tvättkorg till mig!Den är så fin så!Vår andra tvättkorg har totalt gått sönder i handtagen..


Sen körde vi till Paulina, och började med tilltuggen och pysslet.,jättemysigt!Nu ligger vi i hennes säng o kollar datorsidor o tittar tv.. Nu orkar jag inte skriva mer så det kommande foto kollaget från ikväll säger väl allt.!
Så mina vänner se och njuuuut! :-)Bokrean

Jag, Mamsen och Jeffi åkte runt på bokrea idag. Först på Coop och sen Bokia. På coop köpte jag en bok om: Måla djur på stenar(det ska vi försöka oss på:) och en söt bok om Smoothies..riktigt billigt var det.
Igår när jag och Jenny var på Coop så köpte jag ju en bok om cocktails som sagt. Jo den kostade 29 kronor på coop, såg idag att på rean på BOKIA så kostade SAMMA BOK 142 kronor!!!!!!!! Vilken skillnad, är dom helt från vettet! haha
Jaja, på bokia blev det en sann berättelse bok, jag gillar såna. Den verkade hemsk. Så den ska jag läsa så fort jag är klar med den andra!Och.. Nu har jag varit igång igen.. Vi svängde också inom blomsterlandet och jag tänkte köpa en växt som heter Monstera som var prissänkt. Visste dock inte att växten var enorm! nåååvääääl.. När jag väl står där så tänker jag att:
Har jag verkligen plats för en till blomma? ( Sen tänker jag..) Jo men klart ja har alltid plats någonstans,nu måste jag unna mig..Haha unnar man sig inte tillräckligt!?
Sen blev det så att jag köpte den och en fin kruka som hette Mexico. Jeffi började undra hur mycket jag hade slösat på blommor i mitt liv.. ja du..hahah Jeffi trodde tiotusentals kronor.. Om det räcker! hihihi...

Nu städar jag garderoben, kanske lite väl sent med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon till skolan.. Men men det är typ bara studiebesök hos ambulansförarna. Sen ska jag och Peder iväg till stan och sen plugg..


En helt vanlig onsdag(plus bokrea)

Härligt med sovmorgon idag, men rätt seg faktiskt. Även Peder som är sjuk från jobbet verkar piggare än vad jag gör.

Igår var det lektioner för hela slanten. Vi var på räddningstjänsten. Väldigt spännande. Jag fick sitta i en brandbil också..fräckt :-)
Sen åkte jag till Jenny och hjälpte henne att måla om deras sovrum, blev i en sån kakaobrun färg som jag älskar! Va fint det blev och vilket bra team vi var! .. Blev själv sugen på att måla om här hemma..

Idag tvättar jag lide och ska försöka klämma in pluggandet också. Det är mycket nu men kan inte fatta att vi är färdiga den 19 maj! Så snabbt det har gått! Då blir det examensfest minsann!

Jaja.. Jobbar två timmar ikväll (lönt!?) Om jag hinner me allt idag så ska jag försöka åka ner till stan och gå på bokrean, vill frossa i böcker, pengar på kontot idag ju!!!!!

Igår köpte jag en bok om Cocktails..gottigotti


Blutsaft för den trötta..Jag behöver: Status: Köpt.

Nu blir det en shot "blutis" annars orkar jag ej städa eller plugga. Inget vettigt gjort= Inget nöje.

Test resultat

Alltid kul att göra test på hur man är. Denna stämde rätt bra..Jag tycker om att hjälpa andra, men ibland så går mina egna behov i andra hand..( gjort den på facebook)
Lovely Lady:You are lovely and caring. You help others and spread out a lot of sympathy. Your life aim maybe is to serve the people. But your weakness is that you forget about yourself, your own needs. All your time is hold back for your friends and family. You are always there for people in trouble. Ready for any emergency. You make a lot of sacrifices just to be a good human. But every woman has her needs, her longings and a destiny. Don't loose yourself in work or curing other people's souls. You will have your own problems in your life. Another problem is that you don't say your opinion when it's right and important to say it. People trample onto your soul if you are always so kind and lovely and helpful. They will play on you. Though you should try to relax more and enjoy your life, you should not loose the gift that was given to you to help others . Not everyone is created this way... You are uniqe and rare!


Digitalkamera...hmm..

Nu börjar jag känna ett stort sug på att fota saker. Tex så ligger snön så fin utanför och vill ha kort på den innan det töar..

-varför varför!????? Varför skulle det komma sand i min älskade kamera..suck. Och det är ju inte lönt att ta det på hemförsäkring heller för att självrisken kostar ju lika mycket. blir plus minus noll.

Nu har jag Kreta resan att betala och ska jag ha råd till en bra kamera(helst med undervattensfinesser) så vet jag inte hur jag ska göra..Det löser sig.. Nu är jag inne på Elgigantens sida och dessa två kameror är likadana, bara olika färg.. Låter ju toppen att ha en sån tålig kamera! Dom ska jag åka o kolla på!!!!


Tålig resekamera med enastående 10 megapixlar, 3.6x bred optisk zoom och dubbel bildstabilisator

Tuffa MJUT 6000 är resekameran du kan ta med dig till både värmen och kylan. Vattentät ner till tre meter, störtskyddad för fall upp till 1.5 meter och frystålig ner till -10°c. Bilderna tas med fenomenala 10 megapixlar och dubbel bildstabilisator. Bilderna blir skarpa, även om du själv eller motivet är i snabb rörelse. Med funktioner för ansiktsigenkänning och skuggjustering blir bilderna verklighetstrogna, även om kontrasterna är stora mellan de mörka och ljusa partierna i bilden. Olympus MJU Tough är både användarvänlig och fylld med goda egenskaper.

"Sportlov"

Jag har egentligen sportlov men känner inte av den så mycket. ska jobba kvällen på onsdag o plugga torsdag..Sen så har man ju alltid en massa grejer att fixa hemma..
måste bla städa garderoben, den är inte rolig nu...Tänkte också ta ur allt ur toaletten och skrubba varje minsta hörna.Det får man göra ibland.. ja tycker de e viktigt me hygien på toa..

idag har ja varit hemma en hel del, att lägga in bilderna från thailand på facebook tog en evighet.
Jag har varit hos Sanne o Jeffi på fika
Sen så åkte ja o handlade me Pöö, blev blomsterlandet, Öb och Lidl.. blev lite smått o gott.
På kvällen gjorde jag hemmagjord pizza, de e alltid gott o de e finfint me goa pizzarester över. Sandra kom upp efter jobbet o hjälpte duktigt till me pizzan o sen tittade vi på charterhjältar..

Nu har ja duschat, haft inpackning o en massa i håret för det blir ju väldigt torrt av allt sol o bad.
Känner för att lägga mig snart...*gäsp* gooonatt..


Hemma igen..

Känns konstigt att vara hemma igen från Thailand. Man kommer snabbt in i livet där..
Men skönt att va hemma också och träffa alla, äta svensk mat och sova i sin egen säng. :)
Jag har haft det helt underbart och varmt, så nu när snön ligger på marken här så får man ju sig en smärre chock.

Orkar inte berätta om allt jag har hittat på, isf får ni fråga..

Fick sand i min älskade kamera så den började bli mer och mer invalid.. till slut fungerade den inte alls, så nu blir det att laga den eller köpa en ny. Isf så ska jag ha en som tål allt, plus en som man kan ha under vattnet.. Det hade Johan och han tog roliga bilder när vi snorklade med alla fiskar..

Om två timmar är det skola...ny kurs idag..Måste skaffa två till skolböcker...suck mycket som ska göras nu..Catty och jag tar en tequila på vårt älskade chocolate bar i koh lanta... Fy va äckligt tänker jag och rynkar på näsan..


RSS 2.0