regn o rusk m.m

Usch va otrevligt vädret är,var precis på statoil och handlade.Det är ju inte alls långt men det regnar o är ruggigt ute.Är i början på förkylning tror jag.Men hoppas att jag är piggare imorgon.Ska vara på jobbet klockan sju och sen är det ju hudvårdsparty på kvällen och idol,tortillasdippa och vin som gäller. :)mumsfilibabba....

Igår va alltså jag o Mamma på Ullared, det var roligt som alltid och va vi shoppade!Vågar inte ens säg för hur mycket men man kunde ju åkt utomlands för pengarna.Men vi hade jättetrevligt och nu behöver man inte köpa kläder på ett braaaaaaaa tag! + en ny "gratis" walkman mobil me mig hem =)

Annars idag så har jag som sagt varit lite förkylnings hängig men har städat i garderoben och gjort fint där,måste städa lite till innan jag går och lägger mig för imorgon slutar jag fyra så då hinner jag inte så mycket innan alla kommer hit...
Idag kom Jenny hit,blev lite te innan jag fick skynda mig iväg till körlektionen.Hade inte alls lust att köra idag egentigen men ångrar inte att jag gick dit för man fick bra självkänsla när jag gick därifrån.han sa att han tyckte jag körde grymt bra och att jag med största sannolikhet skulle klara det första gången.Jag hoppas verkligen det!!!!Nu har jag kört tre gånger,två gånger kvar och nästa gång ska jag beställa uppkörningstid hos dem.
Sen träffades jag o jenny upp igen och jag väntade på henne hos naprapaten(i din mammas lokal pöö,,hehe).Vi tog en sväng på maxi och yrade runt där lite ..

Attans ...försöker fortfarande ladda hem messenger..men funkar inte *snyft*.någon som vet hur man rättar till det?-Står att antingen "windows installer" är fel installerat eller att jag kör windows i felsäkert läge?
 Help me!


Drömmaren..

Sitter här och drömmer mig iväg till soligare platser..Men i mars så blir det nog en resa till Playa Inglés.Åhh va roligt vi ska ha de..Min o Peders första utomlandssemester tillsammans dessutom.
Då får jag ta ledigt från plugget,eftersom jag börjar studera till undersköterska den 7 januari.
Ser konstigt nog fram emot det ,men egentligen så vill jag bli hudterapeut,eller någonting med djur,växter,resor. Men men, det kommer sen.Tycker det är bra med en usk utbildning,alltid lätt att få jobb inom+att jag jobbar med det nu. Men sen så tänker jag banimej plugga till något annat!!

Surfar om lite växter nu,eftersom mina citronträd blivit lite ledsna sen dom plockades in från balkongen(tappar blad),men det står att det kommer nya sen.Hoppas de..Sen så blev man ännu mer sugen på att skaffa hus då jag läste om att man kan ha palmer ute i trädgården året om!!!Bara om man täcker dom.Det tyckte jag var fräckt..Ser mig själv ligga och pula i trädgården vid poolen i skuggan av mina palmträd : ) hehe...Drömma kan man ju alltid ,men så ska ja ha det =)
image26

friday night live

Yes, äntligen har min kära data fått kom hem till matte igen :) Känns konstigt för man började nästan vänja sig att vara utan men nu känns allt som vanligt igen(plus att den är myyyycket bättre o snabbare) så nu är man inte handikappad längre, och man kan i lugn och ro betala sina räkningar hemma..
Taaack Tobbe för att du fixade min kära data och räddade alla viktiga filer.Guldvärt!!

Nu är klockan snart tolv,jag och Peder ska snart lägga oss o sova.Trevligt med lugn hemma kväll och en suuuper god middag me revbensspjäll o gott till..Efterrätt blev chips me dippa och melon :)

Idag blev jag lite ledsen..snyft okej det är inget hemskt som har hänt, men jag kom på att jag tackat ja till att jobba på måndag.ÅSsååååå hade jag en ansiktsbehandling då som jag har sett fram emot!
Men jag fick skjuta upp den till den 3 december istället.ska bli gött som satan.
Hmmm nåt mer jag har o berätta eftersom ni missat en massa info om mig??höhöhö =)
Jooo , jag o Mamma ska åka till Ullared på onsdag,vi ska upp väldigt tidigt men shit va trevligt vi ska ha det!
Sen så är det körlektioner(som går väldigt bra) .Och på fredag ska jag ha hudvårdsparty hemma hos mig.

♥Imorgon är det kärlek i luften ♥ Jag och Peder firar 4 år tillsammans,det ska vi fira genom att ta tåget till kristianstad.Vi har bokat bord på rosegarden ,efter vi har varit där så går vi till bion och tittar på "american gangsters" ,Vi tänkte bowla innan vi käkade också men det var fullbokat och det andra stället är inte så bra.Det kommer bli jättemysigt.                                                   Jag älskar dig Peder!!!!!!

image25

Happy birthday to me!!

jahapp då fyllde man 22 år idag.Känns inte så mycket faktiskt,men det är ju ett år närmare 30 :D
Det blev lite middagsgäster hemma,lite internationell buffé typ .Lite olika världdelar fick vara med.Så här såg menyn ut:
*Tacopaj
*potatisgratäng
*kryddade kycklingklubbor
*thailändska kycklingklubbor med "bambu handtag"
*grönsallad
*franskbröd

Mmm det va gott de :) (men kanske lite ansträngade o göra så många maträtter o marinad o sånt,tog inte så lång tid ändå)
Till efterrätt blev det peders goda chokladrutor,mammas bullor o kakor som hon tagit med , och en marsipan tårta.:) Snacka om att man blev mätt sen. Jag och pappa firade med en snaps Raki! hhihi det e grejer det..
Fick också en massa fina presenter !!!!!
Sen följde jag me mamma o pappa hem för att låna datan , skulle bjuda på en luftfuktare på tradera.:D ( vann den!)
För det är så här att min data är på lagning.Skittrist att inte ha data har jag märkt.Man e beroende..
Hoppas att Tobbe lyckas spara mina viktigaste filer!!!

hela dagen igår och över natten så var jag hundvakt åt amigo o lady. åhhh va mysigt det va..det blev skogspromenad och sen sov dom hos oss i sängen.varmt men gulligt! mindre gulligt var det kanske att lady ville upp o kissa klockan 7.00. hehe men det var skönt att komma upp tidigt (kallt dock) och så är dom så hiiimla söta så det gör inget.

Nu ska jag hem o ta det lugnt.
kramar från födelsedagsgrisen!

JAG KLARADE DET!

Ja,äntligen klarade jag kunskaps provet.Körkortet är på vääääääääääääääääääääääääääg!!!!
Jag är så himla lycklig alltså,nu slipper jag åka till det hemska stället igen.Jag har haft jätte ont i magen hela dagen och glädje tårarna höll på att komma när jag gick ut till Jenny.Kunde inte hålla mig för skratt.sen skrek vi o kramades..:) 56 poäng!!!! det var tur det!=) Ska fan rama in papprena .hahahaha!
Ååå Jenny var så himla gullig som erbjöd sig att köra dit.Hon är så optimistisk typ-Nu ska vi klara det här till dig !hihi sötegumman..
Peder blev me glad när ja kom hem. Hade ju inte sagt något till nån annan än jenny o mamma när jag hade tiden.Men Peder hade vetat det en månad ,hade sett när jag skrivit upp de.attans också men jajajaja !han har dolt det väl iaf :D

Sen drack ja o jenny te här hemma o var lyckliga.hon åkte hem o ja bara började tvätta. Sen kom Pillan och gjorde pannkakor..Jag gjorde en mumsig pumpapaj av min pumpa som jag skärt ut idag(jättesöt!)Bertil heter han : )
Nu är jag övertrött hehe.. Kjaaaaaam! !!!!!! ! ! !  !!  ! ! !  ! ! !

                                                     

happy halloween!

Tjohoo igår var det halloween och jag har inte skärt ut pumpan ännu,har inte haft tid helt enkelt.Men tänkte faktiskt göra det om en stund.Har hittat ett gulligt mönster som är "lite" annorlunda än vad jag brukar göra.Imorgon är det halloween fest hos sjöholm o Caroline.Det ska bli riktigt roligt men jag & Peder vet inte vad vi ska klä ut oss till.Jaja det löser sig nog ,när Peder slutar imorgon så ska vi köra till helsingborg och kolla på buttericks.

Igår åkte jag,mor o far till kristianstad och kollade i affärer och åt en god lunch på Kvarnen.Vi hade jättemysigt hela dagen.Jag fick ett par skor oh två tröjor i förskotts present,hade inga egna pengar att spendera där men det var roligt iaf.Det är kul att vara med och välja presenter , man kan prova i lugn o ro och så...

Nu pratar jag med kära Sandra på msn.Jag saknar henne ,idag var det en vecka sedan hon åkte till Oman för att jobba.Hon berättade nu att igår såg hon massa hajar som hade fångats på stranden och så ser hos delfiner längs strandkanten som leker och hoppar runt.Åhhhh va avis man blir alltså! !

Nu blir det pumpagrävning och rosta goa kärnor i ugnnen=) vi ses ! ciao!

RSS 2.0