Dimma över Hässleholm

Ja oj vilken dimma det varit hela dagen,och en trött Åsa ramlar innanför dörrknutarna efter en stressig arbetsdag.Har bannimej fått snyta mig hela dagen,tanterna o gubbarna var nog rädda för att jag ska smitta dom.Dessutom så fick jag en hyacint av en tant idag i julklapp,snällt att hon tänkt på mig i år med:)Hon är supersnål också så extra roligt då..hehe

Tyckte jag unnade mig lite avslappnade data tid nu,men har min örtbok framför mig och jag tänkte baka gott bröd ifrån den..MYSMYS.
Igår såg jag och Peder "Guldkompassen" på bio,den var jättebra o jätte mysig.Måste se den igen..

Nä nu är det bak dax o Peder kom hem nu också så lite tragga me han också...kram kram !


Kommentarer
Postat av: johanna

god middag =)

är du inte medlem i gratisbio ännu se till och bli
det då ! för vad passar bättre i december månad än gratis biobiljetter och present kort på de största kedjorna som tex hm vero moda dinsko åhlens kicks och många fler. klicka på länken nedan och bli medlem :) för varje vän du sedan värvar får du 200 poäng , och för att få en bio biljett behöver du 400 poäng :) 2 vänner = en biobiljett. något som man även ska kolla in är fliken där det står poäng , där ska du klicka in dig på olika sidor och sedan tjänar du en massa poäng på bara det. jag har precis tjänat ihop 80 poäng genom att bli medlem på sidor bara och inget mer. ville bara tillägga också att det är helt gratis. många kan känna att de kan luras med mera. men jag garanterar att det är gratis och behöver ni hjälp med något så är det bara att fråga mig.

här är länken ; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=16563

ha en super bra dag =)

ps. kolla in min sida där har jag mer info

2007-12-15 @ 14:58:02
URL: http://www.fjb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0