Helg.

Idag är det en massa saker som händer i stan.Långlördag på stan med uppträdande,SIESTA(för dem som vill) Och cruising.Peder har länge väntat på den dagen så att han kan ställa ut sin amerikanare.Stan är full med poliser och massa bilar, och folk sitter o dricker på solstolar i rondellerna..haha vädret är så somrigt det kan bli, så egentligen borde man inte sitta inne.Men jag o Jenny har var på mackadonkan o käkat hamburgare o glass o sen gått i lite affärer.
Igår gjorde vi nåt häftigt.Vi va ett gäng och med piddes båt så åkte vi kneeboard,vattenskidor och wakeboard efter den.Marco och Henke kom upp på kneeboarden och åkte i full fart.Jag provade 2-3 gånger men kom aldrig upp..fick dock lite äckliga kallsupar från det "superfärska" finjasjönsvattnet. BLLÄÄÄÄÄ
Nästa gång ska jag komma upp har jag bestämt!
Idag blir det att åka Cabbe och ha det kul.Imorgon ska jag åka till fransk bulldogg uppfödaren o träffa massa hundar o grilla.Längtar!!!!!(Hoppas verkligen på hund till hösten)håll tummarna för moi..

HAHAHA KOLLA IN MIN MIN!! Goa Henkes kommentar när han fick på sig våtdräkten:Nu vet jag hur en korv känner sig!!!haha sötebror..
image107


Kommentarer
Postat av: Eva

Allt bra här.. Tackar =) Nu har alla gäster åkt hem igen..Så nu tar vi det bara lugnt. Kram

2008-06-01 @ 19:08:04
URL: http://www.wea84.blogg.se
Postat av: paulina

fan va skoj :D

2008-06-02 @ 19:12:54
URL: http://pliinas.blogg.se
Postat av: Eva

Skriv ny blogg så man har nåt att läsa vavavavav =)

2008-06-03 @ 19:18:00
URL: http://www.wea84.blogg.se
Postat av: paulina

ÅSA, JA HAR JU TAPPAT MIN MOBIL, SÅ JA KAN INTE RINGA DEJ. MEN KAN INTE DU RINGA MEJ HEM? DU HAR JU MITT NUMMER. GLÖM INTE ATT DET ÄR STUDENT PÅ TORSDAG!!

2008-06-03 @ 21:35:03
URL: http://pliinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0