Kommer mitt år att bli så här? Skorpionen 2010

KÄRLEK
Romantiskt sett är detta ditt år. Du har tur i kärlek och inte bara i det lilla utan också när det verkligen räknas. Det här året kan du möta ditt livs passion eller ta det avgörande steget i en relation du redan har. Allra finast blir hösten och vintern, de känslor som svirrar förbi under våren och sommaren är härliga på många sätt men kommer inte i närheten av att vara lika starka som höst- och vinterkänslorna. Med höstmörkret kommer passionen och det är en passion som inte går av för hackor. Ditt kärleksliv känns som taget ur en Hollywoodfilm.

ÄVENTYR

Detta är ett utmärkt år för rena nöjen, när du inte är helt upptagen av ditt kärleksliv vill säga. Du trivs annars med att festa, resa, vimla – gärna tillsammans med din älskling när det är praktiskt genomförbart. Under första halvåret har du dock lite ont om energi och det är oklokt att boka in saker varenda ledig stund, eftersom du lätt kan slita ut dig. Se istället till att planera in pauser, vila, lugna dagar och små perioder av att inte göra något alls. På det sättet får du ut betydligt mer av generösa och roliga 2010.

PENGAR

En blandning av tur, kreativitet och dådkraft ger dig ett lönsamt år. Att göra affärer som du själv har kommit på lönar sig mycket bättre än att följa råd från andra. Du kan också göra en del vettiga besparingar genom att till exempel köpa begagnat eller låna, hellre än att köpa nytt. Den typen av knep kan behövas, för även om det ser ljust ut för dina inkomster så blir 2010 ett dyrt år. Många nöjen och en livlig fritid innebär också ovanligt många utgifter. Dessutom är du väldigt förtjust i att shoppa.


Lät ju faktiskt som om lite av de kunde stämma :)  Ja tror nog att det kommer att bli ett dyrt år! husrenoveringar!

Kommentarer
Postat av: paulina

var hitta du den?

2010-01-21 @ 23:05:07
URL: http://pliinas.blogg.se/
Postat av: Jeffi

stämde ju bra :D

2010-01-22 @ 19:35:44
URL: http://petlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0